29 juli 2012

Aftenens godnatbillede


Og saa godnat!

6 kommentarer:

Bettys blog sagde ...

Hold fast! Hvor er det flot!!

Sole sagde ...

Hold da op, det er vist omkring 3 aar siden, at jeg har vaeret omkring din blog!!! DET er FOR lang tid, kan jeg maerke. Jeg har lige laest indlaeg for de sidste par dage og kan se, at I i mellemtiden er flyttet. Der er vist nok at ta' fat paa, hvis jeg skal se at blive opdateret ;-) Men jeg proever!!! Jeg glaeder mig til igen, at laese din blog og se dine skoenne billeder fra London.

Tina - omme i London sagde ...

Betty - ja, det synes jeg altsaa ogsaa. Himlen er forunderlig. :)

Sole - velkommen tilbage. Har du lyst til at laese om vores husprojekt, saa kig paa dette link. Jeg advarer dig - der er meget! :) http://twishart.blogspot.co.uk/search/label/ombygning

FUUR. sagde ...

Det ser ud, som vulkanudbrud.
Vi håber ikke, på for store støvskyer, når vi "lige om straks" tar turen til London.
Flot er himlen!

Sole sagde ...

Tina, du kan tro, jeg kigger forbi jeres husprojekt. Det er saa underligt, jeg foeler jo naesten, at jeg kender dig. Saa selvom, jeg ikke har vaeret "forbi" i knap 3 aar, saa vil jeg forfaerdeligt gerne foelge med. Saa jeg checker og kigger forbi!!!! Ingen tvivl om det. Det var ogsaa dig, der gav mig det fine tip om hotel Days Inn i London, da jeg havde brug for det, for en del aar siden. MEGET er sket siden da, grunden til at jeg ikke har vaeret saa meget omkring blogland i de seneste aar ;-) Men aaaah, saa skoent at se, at din blog bare er som den plejer at vaere. Jeg glaeder mig til at foelge med igen!!!

Tina - omme i London sagde ...

Moar - heldigvis var der ingen problemer, for jer ville vi godt nok ikke undvaere!

Sole - jeg kan skam godt huske det og synes det er dejligt du er tilbage paa skaermen. :)