04 december 2011

Julens 4. kalenderlaage

Til trods for sneen der falder rundt omkring i det ganske engelske land, saa er December her saa groen som nogensinde foer, saa dagens kalenderlaage er groen. De laeste statistikker op paa nyhederne i dag og aabenbart er de efteraaret 2011 det andet varmeste efteraar nogensinde - efter 2006!


Det kan vaere det er derfor vores vindueskarme trives som de goer. Jeg har en del orkideer og tre af dem staar i blomst eller i knop. Denne her staar mit hjerte specielt naert, da det var en gave fra en veninde og hendes soede kaereste og den har bare blomstret som en besat saa at sige siden jeg fik den, for to aar siden!


En anden veninde kommer med en blomsterkurv hvert aar til jul. Normalt er de svaere at holde liv i, med mindre man planter dem ud i nogle stoerre potter, men sidste aars har paa miarakuloes vis overlevet og strutter af liv, lige nu i min smukke datters vindueskarm, men snart i min egen... UH, som jeg begynder at glaede mig :)


I loebet af de dage der gemmer sig bag kalenderlaagerne skal der normalt koebes julegaver. Ja, der findes da folk der faar det gjort foer, men en af dem bliver jeg vidst aldrig.  Det har jeg faktisk heller ingen droem om, for jeg synes det er hyggeligt at juleshoppe i December, naar alle haster rundt og forretningerne bugner af julepynt. Vi fik klaret et par gaver i dag og nu har jeg modtaget et ocean af oensker fra mine niecer og nevoeer, saa mon ikke ogsaa jeg faar styr paa dem inden naeste weekend.


Vores lukkelov er, saa vidt jeg ved, mere fleksibel end den danske og forretningerne har aabent hele loerdag og i 6 timer (max) om soendagen, typisk fra 11.00 til 17.00. Det ses paa gadebilledet; her er det Croydon klokken 18.00! Oh, og P.S. tjek lige bladene paa traeerne!

3 kommentarer:

Lailapet sagde ...

Ah! juleshopping i Croydon - Brings back memories...

FUUR. sagde ...

Grønne blade på træerne!!
Her er bladene brune, de er faldet af træerne forlængst, de fleste kan jeg feje ud af garagen.
Jeg må sige, julepynten går igennem hos jer.

Tina - omme i London sagde ...

Laila - ja, ikke. :)

Moar - ja, der er ingen mangel paa julepynt... :)