04 juli 2009

Regn?

2009-07-03 2009-07-03 001 001

Da jeg kom ud i morges duftede verden pludselig anderledes og det tog ikke mange oejeblikke at opdage hvorfor; det havde regnet. Enten har det vaeret midt om natten eller ogsaa regnede det ikke ret meget, men det var nok til lige at friske verden lidt op.

2009-07-03 2009-07-03 001 002

Der laa store bunker paa jorden af al den pollen der var blevet skyllet ud af traeerne. Det tror da pokker luften foeltes mere ren og klar end i de sidste mange dage. Det har simpelthen vaeret naesten ulideligt varmt. Jeg har nydt det til trods for de naesten smeltede nyloner og det at jeg slet ikke har haft tid til at vaere ude i vejret, men verden synes saa meget lettere naar solen skinner. 2009-07-03 2009-07-03 001 003

Det har nu vaeret dejligt at have en lidt koeligere dag, men det goer slet ingenting om vi faar flere sommeruger endnu. Vi kan lide dem!

Technorati Tags: ,

9 kommentarer:

Septemberliv sagde ...

Ser regn sådan ud??
Det havde jeg helt glemt.
Måske skulle Yngste og jeg smutte ud i haven og prøve med en lille regndans ;)

Hav en rigtig god og frisk lørdag.

Miss Midtjylland sagde ...

Så dejligt friskt det hele ser ud efter en omgang regn - jeg håber nu også på fortsat lækkert sommervejr - jeg bor nu også 200 m fra stranden, så jeg klager bestemt ikke :-)

Unknown sagde ...

Jeg har en god ide; Det kan regne om natten og være sol og varmt om dagen :-)

FUUR. sagde ...

Sender du lige et par dråber
på vores bønner, rødbeder og
kartofler.
Her er MEGET tørt.

Unknown sagde ...

Jeg håber også snart jeg får duften af regn,her er så varmt 30 grader,og så kommer tordenfluerne,så det ville være rat med lidt regn, til at skylle støv og fluer bort.
God aften til dig

Nille sagde ...

Mystisk som man nærmest kan længes efter regn :-)

Vi fik en dynge voldsom regn i 10 minutter forleden nat - og havde jeg haft en terrasse var jeg gået ud midt i det tror jeg ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Vi skulle faa en masse regn i denne weekend, men ehmmm... det er vidst blevet vaek. Vi har i hvert fald ikke set det!

Marina sagde ...

Å ja sommerregn. Af og til er det simpelthen det dejligste i verden, bliver det derimod ved for længe høre det til i brokkassen....

Masser af varme sommerhilsner fra Fejø

Tina - omme i London sagde ...

Marina - hvor har du ret. :)