01 juli 2009

Og saa fandt jeg et klaver mere

2009-07-01 2009-07-01 001 013

Da jeg var ved at tage billeder af St Paul’s Cathedral (jeg har en MEGET taalmodig kollega, som er vandt til mig og min billedfering!) fik jeg oeje paa et stykke plastik, som saa ud som det godt kunne daekke over et klaver…

2009-07-01 2009-07-01 001 011

Jeg smuttede hen og tjekkede og min salighed om ikke der stod endnu et klaver, intakt med baade stol og noder. Ih, som jeg glaeder mig over dem, jeg synes simpelthen ideen er genial!

2009-07-01 2009-07-01 001 014

Lige uden for St Paul’s Churchyard, paa den anden side af gaden averterede de for “absolute beginners” ud i malerkunsten. Af en eller anden aarsag er der gang i et vaegmaleri med St Paul’s paa horisonten. Vi havde desvaerre ikke tid at deltage. Min kollega paastaar ellers at jeg burde have en stor hvid mur og en masse spraydaaser, med den forkaerlighed jeg har for graffiti. :)

2009-07-01 2009-07-01 001 015
Da vi naaede ned til Leadenhall Market lidt senere rendte vi ind i endnu et klaver, saa nu har vi fundet ikke mindre end fem styks. Der er en tredjedel af dem der staar i the City. Jeg burde virkelig snuppe “Frikadellens flugt over plankevaerket” en af dagene. Jeg ville bare oenske jeg lige kunne naa at oeve mig inden der var publikum paa!

 

9 kommentarer:

Irene sagde ...

I DARE YOU!!!

(With video footage as proof!)

Septemberliv sagde ...

Jeg har aldrig været i London, men den by må da udforskes.
Har du oplevet nogen spille på de der klavere? Jeg kunne forestille mig, at mange tænker som dig og gerne lige vil øve sig inden der kommer tilskuer på :)

FruE sagde ...

Det er da en genial ide. Og kan sikkert, hvis nogle sætter sig og spiller, bringe folk i godt humør og give en snert af fællesskabsfølelse.

Åhh, jeg må til London igen.

Suzy sagde ...

Fantastisk idé...

Jeg må altså snart til London igen - har godt nok lovet sønnike en tur som 18 års gave, men det er jo først til næste år ;)

anjoe sagde ...

Alletiders gode idé - vi to kan spille flugten sammen ;-)

Conny sagde ...

Kan man bestille billede på din blog?Så vil gerne du tager flere af ST Poul's Cathedralen den er flot
Det varn knus fra Viborg

Tina - omme i London sagde ...

Irene - vi faar se...

Septemberliv - om morgenen naar jeg gaar op forbi the Bank of England sidder der som regel en og klimper paa tastaturet. Det er rigtig hyggeligt. :)

Fru E - kom endelig. :)

Tina - omme i London sagde ...

Maerkeligt, nogle af kommentarerne kom pludselig frem efter et par dage!
Anjoe - kommer du, saa spiller jeg gerne med dig. :)

Conny - jeg skal se hvad jeg kan goere mht St Pauls. :)

FUUR. sagde ...

Tror du ikke du skulle
blive noget ved musikken?

Der er tilsyneladende nok instrumenter du kan øve dig på.