24 juli 2009

Drame paa ferieoeen!

P1300764

Da vi gik hjem fra stranden i dag udpegede min elskede en lille groen oegle, der sad ved vinduet paa et af vaerelserne i nederste etage. Jeg kan forestille mig at nogle mennesker ville gaa helt i spagat hvis den kom ind, for jeg har selv et lille problem med visse kryb, men ikke de her. :) Oeglen ventede paent paa jeg forevigede den og saa luskede den videre.

P1300766
“Turn around slowly, there’s another one looking at you” loed der og ganske rigtigt sad der en lille gul oegle og holdt oeje med mig. De er ikke nemme at faa oeje paa og de er bare lynhurtige, men de her sad meget paent og fulgte med i vores kommen og gaaen.

P1300767

Jeg vendte mig til siden, da jeg var blevet opmaerksom paa en heftig aktivitet ved siden af mig. To oegler var kommet op at slaas og den ene havde den anden haengende ud over kanten paa raekvaerket – ved kaaeben! Uha, som de kunne kaempe og de saa godt nok farlige ud, naar de rigtig pustede nakkekammen op. Jeg var helt opslugt af dem, men saa kom der nogle laermende gaester gaaende og saa forsvandt oeglerne. Oh well, vi skulle ogsaa ind og under bruseren saa vi kunne faa det salte Caribiske havvand vasket af os.

Technorati Tags: ,,

4 kommentarer:

Bente sagde ...

Uha, det er da drabeligheder, du har omkring dig :-).

Men ... nyd nu alligevel Jamaica - der ser skønt ud!

Rimkogeren sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Rimkogeren sagde ...

Så kom jeg igennem hele din rejsedagbog. Nej hvor er den spændende og godt fortalt. Jeg er ikke "den mindste smule" misundelig, men er nået frem til, at du har brug for en livvagt. Jeg stiller mig ædelmodigt til rådighed, naturligvis mod passende daglige diæter og alle løse udgifter dækket ind!

Lotte sagde ...

Ååårrhhh, jeg ææælsker gekkoer...