19 juli 2009

Godt foraedte!

Aftensmaden indtog vi hos “Harvester”, som serverede den laekreste kylling jeg tror jeg nogensinde har smagt. Joesses, der var baade hvidloeg og chili paa! SLURP. Vi havde en rigtig hyggelig aften i familiens favn og nu er vi helt og aldeles klar til at rejse hjemmefra i ugevis. De unge mennesker ville selvfoelgelig oenske de skulle med, men det skal de ikke denne gang. Det er nu ogsaa rart at der er nogen i huset i al den tid vi er bortrejste!

IMG_4109

Nu mangler jeg bare lige at pakke computeren i haandbagagen og saa er vi helt og aldeles rejseklar. Jeg har ALDRIG foer vaere parat til afgang saa tidligt. Min elskede glaeder sig som et lille barn. Taenk sig, han har aldrig vaeret hjemme paa Jamaica siden han rejste der fra for over 45 aar siden. Jeg under ham det bare saa vel. Det bliver en oplevelse for livet at se hvad han genkender, husker, oplever etc. Jeg foeler mig priviligeret at skulle med paa saa stor en tur for ham. Det bliver naturligvis ogsaa en stor tur for mig, men i forhold vil jeg sige oplevelsen nok er lidt en anden.

Sandcastles hotel Ocho Rios Billedet har jeg laant her fra, fraekt, men jeg gjorde det altsaa.

Nu faar vi se om vi kan finde os til rette paa en strand saa hvid som denne her i en tre ugers tid. Jeg kan se hegn i vandet, mon det er for at holde hajerne ude? Man har da lov at haabe… :) Jeg tager computeren med og haaber paa jeg kan faa lidt internet forbindelse, saa jeg kan faa lidt billeder lagt op. Jeg har saadan en lumsk fornemmelse af at jeg nok kommer til at tage et par stykker. For nu kommer al kommunikation til at foregaa pr. mobilbilledferingsapparat, til jeg liiige faar styr paa det hele. :)

Technorati Tags: ,,,

10 kommentarer:

Regitze sagde ...

åh! jeg ønsker jer den bedste rejse. hjem, på flere planer.

Irene sagde ...

Og knus på zen-vejen fra mig. AaaaaauuuUuuuhm!

Anita sagde ...

Må I begge få en uforglemmelig vidunderlig tur. God rejse :-)

Kisser sagde ...

Ha en fantastisk rejse og ferie.

Susan sagde ...

Hav en absolut fantastisk rejse.

Jeg tror hegnet er for at holde baadene (og hajer) ude, saa man kan svoemme i fred og sikkerhed

Lene sagde ...

Det bliver en rejse ud over det sædvanlige. Ha en herlig ferie :-)

Marianne sagde ...

Det kalder jeg eksotisk ferie så det forslår. Jeg kan godt forstå din bedre halvdels glæde - spændende om han kan genkende barndommens dufte.
I må have en dejlig tur og jeg kigger spændende med :-)

Marina sagde ...

Jeg håber Ifår alletiders fantastiske rejse.

Masser af sommerknus fra Fejø.

Nille sagde ...

Det bliver utrolig spændende for Jer begge - og interessant for dig at se Jamaica med hans øjne og dine 'nye' øjne!

Man kan sagtens vænne sig til en hvid strand...lol!

GOD FERIE!!!

Mette G. sagde ...

Hvor lyder det bare spændende. Rigtig god tur. Her i det sædvanlige danske sommervejr er vi nok en masse, der SLET IKKE er misundelige ;-)