18 juli 2009

Lukket og slukket!

Arbejdsugen blev liiige en kende lang i denne uge. Jeg har lige regnet ud at jeg naaede 70 – ja, du laeste korrekt HALVFJERDS timer paa fem dage. Det giver ikke plads til megen pjank, men ugen har banet vej for over tre ugers ferie og der er en rimelig chance for pjank der. Jeg er fuldstaendig LYSvaagen, skoent jeg foerst kom hjem fra arbejde klokken 1, men jeg er simpelthen saa glad for at have ferie. Min elskede kom med pizza og andet godt ved nitiden og saa blev han og hjalp mig faerdig. For hulen, hvor er jeg godt gift!

IMG_4098

Nu er min samvittighed lige saa hvid som sne. Jeg har efterladt en LANG liste med instrukser til saadan ca. hele verdensfirmaet om alt det de lige skal have styr paa mens faster skrap er paa ferie, men det var nu ikke for at vaere ond ved dem, tvaert imod.

Nu vil jeg gaa op og se dyner, for i morgen har vi endnu engang et lidt stramt program saa vi faar alting gjort inden vi rejser paa ferie paa mandag. Og bare i tilfaelde af nogen har planer om at beroeve mit hus, mens jeg er bortrejst, saa husk lige at det bare er vi to gamle der er afsted, resten af husholdningen er her endnu og de har alle et godt saet taender lige til at saette i flaesket paa en indbrudstyv! :)

Technorati Tags: ,

8 kommentarer:

Marianne sagde ...

Sjovt man altid rydder op inden man rejser på ferie - men det er da dejligt at komme hjem til :-) Vi har også rækkehytten beboet når vi er på ferie... Vi er så heldige at nogle udenlandske blogger gerne vil på ferie i Hovedstaden.... Der går endnu to uger før vores ferie er igang...

Anonym sagde ...

Faster Skrap, hæh, har i den grad fortjent sin ferie sammen med hendes galante ægtemand ;-)
I ønskes de allerdejligste oplevelser!

Skribenten sagde ...

Rigtig god ferie og det er garanteret tiltrængt. :-) Jeg selv holder også af at tingene er i orden når jeg tager afsted på ferie. Hader at begynde EFTER ferie, med at skulle tage fat på gamle bunker og den slags.


Til vi "ses" igen...
Kærlig hilsen
Henriette

Lene sagde ...

Det er jo nærmest landmandarbejdstider ;-) God hyggerydoplørdag, det bliver godt at komme af sted :-)

Tina - omme i London sagde ...

Marianne - nu har vi jo to voksne og hjemmeboende boern, saa det er slet ikke noget problem for us. Oprydningen er en del af mit rituale for at komme i feriehumoeret. :)

Anjoe - TAK!

Henriette - netop!

Lene - det er lige det det er, og det er simpelthen for meget af det gode. Jeg begriber ikke hvordan landmaendene goer det!

Bente sagde ...

Rigtig god ferie, Tina! Det lyder, som om den er velfortjent ;-).

Og god rejse!

FUUR sagde ...

Godt gift er ikke dårligt at være,
jeg taler efter 46. års erfaring.
Min elskede havde en lækker kylling og godt rødvin parat, da jeg kom hjem til aften.
Vi skulle lige fejre barnebarn
nr. 10. Hun ankom kl. 18. må man ikke godt være lidt stolt? FASTER.
skrap!!!!
Vi havde altid vagthund, når vi skulle på ferie, udsatte ikke vores stakkels børns gebis for tyveknægte. GOD FERIE.

Tina - omme i London sagde ...

Bente - tak og ja, i hvert fald tiltraengt!

Moar - TILLYKKE med vidunderet. Jeg er saa glad for hende, skoent jeg slet ikke har set hende endnu - og skrap, ja, gad vide hvor jeg har laert det? :)