14 juli 2009

Dagens lunch time vandring

Biblioteket jeg benytter ligger i the Barbican centre, som er et af mine yndlingssteder i the City of London. Stedet er saa specielt og fuld af flot design.

IMG_4061
Da vi naaede frem i dag, opdagede vi at traehyttenI am so sorry. Goodbye” stod helt faerdig og parat til inspection. Den er smuk og jeg er vild med den. Jeg oensker mig en i haven!

IMG_4053

Udefra er det svaert at bedoemme hvor stor den er, men naar man gaar ind opdager man lynhurtigt at den er stor nok til at bo i. Den kunne man sagtens bruge til sommerhus. :)

IMG_4051
Vinduerne er strategisk placeret saa man faar den bedste udsigt, ud over soeerne. Moeblerne er alle trekantede og skamlerne ser ud som om de kunne passe ind i vinduerne. Der sad en ung kvinde inde i hytten og noed sin lunch. Vi blev enige om at hvis vi havde tid ville vi goere det samme – bare fordi vi kunne!

IMG_4046

Vi satte os ned og kiggede ud af vinduerne. Domen paa toppen af den store boble gav udsigt til de oeverste lejligheder i komplekset. Lyset inde i hytten var fantastisk. Det havde jeg slet ikke forventet.

IMG_4042

Selvfoelgelig hang jeg ud af baade vinduer og doere for at faa tilfredsstillet min knipseritis. Min kollega er saa vandt til det at han slet ikke laegger maerke til det laengere. Faktisk er indtil flere af mine kolleger begyndt at goere det samme.

IMG_4043
Vi havde ikke tid at blive laenge, men jeg naaede lige at snuppe et enkelt billede ud af doeren ogsaa og saa var vi paa vej. Jeg elsker at faa et kunstnerisk indslag med i hverdagen, det goer livet lidt smukkere.

7 kommentarer:

Fru Green sagde ...

Sådan en hytte kunne vores spejdere godt dyrke, der hvor vi holder til. Den ser virkelig speciel, men også flot ud.

Ellen sagde ...

Meget specielt.
Dine ord og billeder fik mig næsten til at tro, at jeg var der selv.
Hvad er hyttens højere formål?

anjoe sagde ...

Tak for at du huskede at følge op; meget specielt resultat! Jeg kan smadder godt lide det, men de mange naturlige sprækker er ikke lige noget for en, der ikke er ven med insekter af alskens art ;-)

FruE sagde ...

Der er mange smukke steder der hvor du færdes. Den hytte er anderledes og fantastisk flot.

Pernille på 1. sagde ...

Hvor er den da bare fantastisk den hytte, det er nogle super billeder du har fået taget.
Du er rigtig god til at vise os rundt i din by.

Knus

FUUR. sagde ...

Opbygningen minder mig om min bedstefars bitavler, ja altså
når man kommer ind i "dit" hus.
Nu bliver det din opgave, at finde ud af meningen med det
"mystiske" hus.
Jeg håber vi skal besøge det,
ved lejlighed.

Tina - omme i London sagde ...

Fru Green - den er da perfekt til spejderhytte. :)

Ellen - hytten er en kunstinstallation. Kig paa linket i teksten, saa kan du laere mere om den.

anjoe - jeg havde faktisk helt glemt om den, men skulle lige et smut paa biblioteket og saa kunne jeg da slet ikke lade vaere med at fotografere.

Fru E - Her er mange smukke steder, men jeg maa indroemme at jeg soeger ogsaa det smukke i hverdagen og saa finder man det.

Pernille - jeg viser meget gerne min by frem, saa jeg er glad for det ogsaa goer glaede.

Moar - meningen, hvis man skal lede efter en, er vidst at man undres. Mht Oldefars bitavler, saa har jeg aldrig maattet komme i naerheden af dem, saa dem ved jeg ingenting om. :) Mht besoeget, saa tror jeg I skal skynde jer, for jeg er ikke sikker paa hvor laenge den bliver staaende.