08 november 2011

Studenterprotest

Der er mange ting i livet at protestere over og i London er vi ikke kendt for at lade en protestchance gaa vore naeser forbi. I morgen er det studenterne der staar for skud. Jeg er ret sikker paa at de godt selv kan protestere det de vil, men de bliver ikke ensomme, for Occupy London har tilsyneladende arrangeret protesten for dem.


Jeg har et meget ambivalent forhold til de protesterende, for mens nogen af dem virkelig ved hvad de snakker om og har sat sig ind i hvad det hele drejer sig om, saa er der saa mange faar, der bare foelger med flokken og giver protesten mindre vaegt.


Occupy London camperer stadig udenfor St Paul's Cathedral. De sidste dage har vi haft graavejr med silende regn, men teltene staar der endnu og der er ikke mange tegn paa de har taenkt sig at finde en ny campingplads foreloebigt!


Vi fik en email fra chefen i eftermiddags, med tilladelse til at komme paa arbejde i "civil" i morgen, da vores kontor ligger lige midt i protestzonen. Det kan vaere man skulle lade kontor id-kortet ligge hjemme i morgen, saa kan det da vaere man faar en fridag. :)


Jeg haaber baade de protesterende og politiet opfoerer sig ordentligt i morgen - og at politikerne maaske kunne proeve at hoere paa hvad de unge studerende har at sige til sagen...

4 kommentarer:

capac sagde ...

Medløbere er der alle steder. Også når der ikke protesteres...

Tina - omme i London sagde ...

Capac - helt sikkert og de er en pestilens, ogsaa naar der ikke protesteres! :)

FUUR. sagde ...

Ved de selv hvorfor de protesterer?
Eller er det mon blevet en livsstil for nogen.

Tina - omme i London sagde ...

Det er helt sikkert en livsstil for mange, men i hoej grad ogsaa en overbevisning for de fleste. Protesten i gaar blev vidst ikke til meget mere end en storm i en kop vand!