19 november 2011

Fra Sleipner til Mjoelner

Jeg bliver vidst lige noedt til at foelge lidt med i hvornaar den nye Fur faerge skal saettes ind, for jeg ville da slet ikke have noget imod at komme med til invielsen. Det stolte skiw hedder Mjoelner.


Da den nuvaerende Sleipner blev sat ind, for efterhaanden mange aar siden, sendte min soede bedstemor stolt billeder og hvad ved jeg. Hun synes det var saa synd jeg ikke var hjemme til den store begivenhed og det synes jeg egentlig ogsaa, for jeg husker - trods min ringe alder - godt hvor stort det var da vi fik den nye, fine faerge "Stenoere", da jeg var en lille pige. Det var en stor oplevelse at komme med ud og se den nye faerge. Jeg fattede nok ikke helt hvad det betoed dengang, men det goer jeg nu, og jeg glaeder mig paa furboernes vegne til den naeste melder sin ankomst. Det ser lovende ud.

4 kommentarer:

Susan sagde ...

For et lille oe-samfund er faergen jo livlinen til resten af verdenen, saa gu er det da stort naar der kommer en ny.

:-)

Tina - omme i London sagde ...

Ja, selvfoelgelig og jeg glaeder mig paa deres vegne. :)

Jønne sagde ...

Nej hvor sjovt at se den ny færge!
Det kan faktisk være at jeg skal levere motorolie til den når den kommer i drift. For et par uger siden blev jeg ringet op af olieselskabet jeg kører for, de ville vide om jeg kunne køre ombord og læsse motorolie af mens færgen sejler et par omgange. Det skulle ikke være noget problem for det gør jeg da også ved andre små færger rundt om i landet. Det vigtigste er bare at tankens påfyldnings studs passer med mit grej. Jeg er jo chauffør på en tankvogn der henter smøreolie i Sverige og leverer det ud til forskellige danske storforbrugere der selv har en tank til at opbevare olien i.
Jeg vidste faktisk ikke der skulle komme en ny færge, men det ved jeg så nu... Tak for det..

Tina - omme i London sagde ...

Joenne - nej hvor spoejst. Det kan da vaere vi ses til indvielsen. :)