15 november 2011

Maerkvaerdige tegn


De sidste par dage har jeg undret mig over hvorfor i alverden fortovet uden for vores kontor ser saa mystisk ud. Det er helt vildt skrammet og ridserne er rimeligt dybe. Moensteret er gentaget mange steder, men det er som om det ligger i klaser.


I dag gik der pludselig en praas op for mig; vores kontor ligger lige over for the City of London Love Lane politistation, hvor hestestalden ogsaa har hjemme. Under sidste uges protest blev der koert en del flere heste til byen - og de blev losset af uden for vores kontor. Skrammerne er fra hesteskoene, hvis ikke jeg tager meget fejl. Saa blev man saa klog!

5 kommentarer:

AagePK sagde ...

Helt sikkert; indtil du nævnte det med hestene troede jeg dog, at man måske havde gjort klar til at støbe ovenpå, ha!

Ellen sagde ...

Det er godt nok et voldsomt renoveringsarbejde I har gang i!
Jeg glæder mig til at se det, når I er ved at være i mål :-)

Wattle and daub svarer til vores lerklinede vægge her i Danmark, så jo, fænomenet kendes skam også fra dit fædreland.

Tina - omme i London sagde ...

Aage - ja, det kan da vaere jeg skulle bygge paa fortovet, saa tager det da ingen tid at komme paa arbejde!

Ellen - ja, det toer siges, det er et ordentligt job at faa fra haanden, men det gaar rask i den rigtige retning. :)
Mht vaeggene, saa er jeg vidst vokset op i for gammelt et hus til at kende til lerklinede vaegge der var klinet paa andet end kampsten. Mit danske hjem var fra 1776. :)

AagePK sagde ...

Lerklining på grene, strå og andre, senere derivater heraf, har man kendt i 6.000 år. Du burde kunne tysk nok til at tage wattle and daub i wiki og via knappen få den tyske version, i tysktalende lande bygges utroligt meget i ler i disse år, meget CO2-besparende.

Anonym sagde ...

Måndens fedeste Give-Away har du deltaget hvis ikke så synes jeg du skulle gå forbi og deltage jo flere lodder jo større chance har du for at vinde de fede gevinster (: For at deltage gå ind på dette link og gøre som der står så deltager du (: HUSK at skrive en kommentar med hvad du har gjor og hvor mange lodder du deltager med (:

http://dytbat.wordpress.com/2011/10/28/giv-away-november/