20 november 2011

Aftenens godnatbillede(r)

Aftenens godnatbilleder er taget i Covent Garden, hvor juledekoratoeren virkelig havde haft fat i den store kasse med julepynt. Ja, den maa altsaa have vaeret stor, med juletraeskugler paa den stoerrelse!


Jeg begynder lige saa langsomt at glaede mig til jul. Vi har slet ikke haft tid til at taenke paa julen endnu og der er nok at goere i de naeste fem uger, inden vi pludselig sidder og slaar mave oven paa en ordentlig julemiddag.


Gad vide om det er i aar vi naar til julegudstjeneste i St Pauls Cathedral. Denne gang kan vi proeve paa at vaere der en time foer, saa kan det vaere vi kommer ind!

5 kommentarer:

Donald sagde ...

Hvis bare juleaften kunne fordeles lidt - så var der bedre plads i St.Pauls (og Tibirke Kirke etc.)

For nogle år siden var vi til blogg-træf i "Centralhjørnet" eller hvad det hedder, med en masse julepynt - men de store kugler her slår alle rekorder, og sandt at sige tror jeg også det er det, de vil med de store smukke "glas" balloner.

Eva sagde ...

Wow, de er lidt imponerende de røde kugler. Faktisk ret flotte lige på det sted.

Ja, der er trængsel i kirkerne juleaften både hid og did.

Gowings sagde ...

Der er ikke nogen der kan jule igennem som briterne. Vi er ved at lære det herhjemme - eller ihvertfald de stormagasiner der har anglofile tendenser.

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Trut trutelut i morgen ved denne tid har jeg også været i Covent Garden, håber håber håber jeg. Glæder jeg mig?: jaaaaaaaaaaaa !

Tina - omme i London sagde ...

Donald - ja, de er sgi da imponerende!

Eva - de er simpelthen kaempe. jeg ved ikke om billedet rigtig viser det, men adskillige meter i diameter er nogen af dem. :)

Gowings - Ha, saa skal du se dem i Frankrig. Faktisk udbroed min elskede i gaar "de har da vaeret i Frankrig og koebe julepynt", da han saa de kaempe kugler. :)

Sussi - fedt! Jeg haaber du nyder det. Hvis ikke jeg havde saa hulens travlt ville jeg byde paa en kop kaffe, men programmet er simpelthen for stramt. God tur!