08 november 2011

Murens fald

"Jeg har billeder til dig" sagde min elskede og fiskede sin telefon frem. Han har efterhaanden laert at fruen kraever beviser, naar han paastaar noget der er naesten umuligt at tro.


Han overdrev slet ikke. Mit nye koekken er i hoej grad frilufts i disse dage - faktisk eksisterer det slet ikke. Folkene der boede der foer beskrev det rum som udestuen. Det er ikke nogen fejl beskrivelse! Der skal lige et tag paa, en mur bygges op, nogle vinduer og en doer saettes i, lidt gul, et loft og noget elektricitet til, saa skal vi nok faa et fint koekken der.

7 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Her i landet er det moderne med udekøkken. Nok mest om sommeren,
trods alt.
Jeg ser den nye trend, er blevet populær hos jer også.
Der har længe været lidt "trendsætter" over din elskede.

Eva sagde ...

Det skal være skidt, før det bliver godt, som man siger. Det lever jeres køkken vist meget fint op til:)

AagePK sagde ...

Ahh, FUUR, ham prompetspilleren Jan Glæsel laver da mad til jul på sin Weber-gril, det har han da skrevet bøger om, har jeg hørt.
Nu, jeg har set, at det er et helt hus, I arbejder med, vil jeg da lige dele lidt erfaringer med jer: vi fik kun lagt leca under vort gulv, da vi renoverede: men nu lægger man raskvæk over 20 cm flamingoplader, inden man støber oven på, med ilagte gulvvarmeslanger. Har I tænkt på den energibesparelse, der ligger her?
Godt nok er whisper-gen jo nogle steder temmeligt moderne, men hvad der er sparet, er tjent dobbelt: for man sparer både skat og afgifter.

Tina - omme i London sagde ...

Moar - er det ogsaa moderne med udendoers toilet? Det er vi nemlig ogsaa ude i!

Eva - det toer siges!

Aage - Vi har snakket om gulvvarme, men ud over at have det paa badevaerelset, saa er det ikke noget der specielt kan hidse mig op. Jeg vil bare gerne have velisolerede traegulve. Trae er jo et varmt produkt i sig selv.

AagePK sagde ...

Jojo, men man lægger da også trægulve ovenpå det støbte gulv, altså: 20-30cm flamingo, støbelag (evt med gulvvarme) lægter og trægulv. Så sparer du radiator, og det halve af varmeregningen. Forhør dig lige i dit danske bagland. Det engelske vil vel stadig lægge vandrørene uden på huset, for lettere at komme til dem, når de fryser, ikk'?

Tina - omme i London sagde ...

Aage - jo mere vi snakker om det, jo mere gaar vi vaek fra gulvvarme andre steder end i badevaerelset. Uanset hvor meget gulvvarme man har, saa skal der jo radioatorer til alligevel og jeg synes bare det er mere der kan gaa galt.

AagePK sagde ...

Undskyld mig, jeg virker måske stædig, men: der skal jo IKKE radiatorer til. Min nabo er lige nu ved at få jordvarme med varme under trægulvet, ingen radiatorer, men trådløs termostatstyring.
Jeg har varme i badeværelsesgulvet, ingen radiator. 100m2 hus, al lys og varme koster 12.000kr