26 november 2011

Operation badevaerelse

Mens andre staar for det haarde arbejde paa huset, altsaa det man faar beskidte fingre af, saa skal jeg bare troppe op i weekenden og maaske en enkelt aften i loebet af ugen og tage beslutninger. De fleste beslutninger er nemme, for de er et spoergsmaal om at faa tingene som jeg helst vil have dem.


Andre beslutninger skal der lidt mere gennemtaenkning til, f.eks. er jeg blevet punket en del fordi jeg ikke kunne beslutte mig for hvordan badevaerelset skulle se ud. Det skulle der goeres noget ved i dag, saa vejen blev lagt omkring HE Olby i Ladywell, som til trods for baggaardens foraeldede udseende, har nogle helt fantastiske badevaerelsesmoebler udstillet i vinduerne. Dem skulle vi lige kigge naermere paa.


Badevaerelsesdesign er ikke noget jeg har nogen form for erfaring i, men med den kaserne vi holder os lige nu, saa var det noget jeg er pisket tvunget til at faa - og det med det vuns, for der er nogen der gerne vil have at vide hvor roerene skal vaere, hvis de altsaa skal flyttes!


Der gik ikke ret laenge inden det gik op for mig at jeg nok var kommet i den forkerte forretning. Ikke fordi badevaerelserne ikke var paene nok, men ehmmm... jeg synes ikke lige vores budget strakte til at koebe en lille model som denne her til over £6,500 bare for et toilet og en haandvaske med et mikroskopisk skab! Man kunne ellers faa panelerne i alskens smarte farver og hvad ved jeg, men ehmmm... vi gik videre!


Pludselig synes jeg der var badevaerelsesbutikker uanset hvor vi kiggede hen og det blev bare mere og mere svaert at vaelge. Heldigvis fandt vi en Bath Store butik med en ualmindelig taalmodig butiksassistent, som hjalp os med at faa taget nogle valg og inden laenge havde vi en stoerre ordre sat sammen, som de vil levere inden for nogle faa dage. Saadan - nu haaber jeg saft suseme jeg har valgt rigtigt!


Vi var lige et smut omkring huset igen inden vi koerte hjem og minsandten om ikke der havde vaeret arbejdsmaend i loebet af dagen, saa nu har vi vinduer. Ok, de er ikke helt faerdige med at saette dem ind, men det gaar da i den rigtige retning.

11 kommentarer:

Eva sagde ...

Ja, ja, det tager da langsomt form. Det bliver dejligt med alt det nye i gamle rammer.

Inge sagde ...

Der er så mange beslutninger at tage i den fase I er i lige nu, det er både sjovt og hårdt, og man vil jo helst tage den helt rigtige beslutning hver eneste gang.

AagePK sagde ...

I mit badeværelse må der ikke være mere end ABSOLUT nødvendigt:
For det første: INGEN hylde under spejlet: man knalder hele tiden hovedet imod, og rager ting ned. Så hellere en hylde, eller et skab ovre i hjørnet.
2: ingen skabe til håndklæder under eller ved siden af vasken, som man knalder knæ og fødder imod, eller som falder ned, når teeagedrengen klatrer op for bedre at kunne trykke bumser ud.
3: fortsæt selv. Altså, det skal være praktisk, no-nonsense, og toilettet skal være vandbesparende, det bliver jo ikke billigere. Må I forresten samle regnvand op til formålet?
Fortsat god fornøjelse.

Tina - omme i London sagde ...

Eva - det tager form og faktisk gaar det staerkt. Jeg fandt flere nypudsede vaegge, da jeg var der i gaar. :)

Inge - ja, det ville vaere rart at have garanti for at det hele bliver korrekt!

Aage - LOL, i mit badevaerelse vil jeg ikke have alting til at staa fremme, men heldigvis er badevaerelset stort nok til at det heller ikke er noedvendigt. :)

KirstenK sagde ...

Det går da fremad...jeg kan godt forstå det er svært lige sådan at tage beslutning dette og hint...for det er vel ikke alt man på forhånd har en plan for!

Donald sagde ...

God fornøjelse - nej arbejdslyst. Jeg tror du har fat i den lange ende når du siger at det skal gå stærkt, man klarer det bedre, når der sker noget.

Og håndværkerne går også død hvis ikke de får oplysningerne.

AagePK sagde ...

Forøvrigt har vi lige fulgt opklaringen af mordet på Darion Crane i serien om kriminalinspektør Lewis. Dorians kæreste hed Alice Wishart. Noget Familie? ;-) ;-) ;-)

Ellen sagde ...

£6,500 for så lidt??? Kan godt forstå, at I sprang over her!
Jeg har sagt det før, men jeg gør det igen: Det er godt nok noget af et projekt, I har gang i - men jeg er sikker på, at det ender godt med dig som beslutningstager ;-)

Og der skal da være hylder under spejlet, jeg forstår overhovedet ikke, hvordan man kan knalde hovedet imod sådan en - det kan slet ikke lade sig gøre :lol:

AagePK sagde ...

Såså, Ellen, bare fordi du ikke kan nå op............
Vi, der gør et stort nummer af at vaske både ører og resten af ansigtet, INDEN vi lægger make-up, og som har en god højde, kender til problemet. Det bliver ikke mindre, når spejlet skal poleres efter evt stænk, og så de samlede familier Arden, Chanel, Armani og Lauder står i vejen.
;-)

Donald sagde ...

Festligt indlæg - nej selvfølgelig skal man ikke bruge 6500£ på badeværelse-installation, med mindre man savner noget at bruge penge på.

Kommentarerne er også festlige :)

Annette sagde ...

Jeg synes altså, at både vask og wc på billedet ovenover billedet med det lille sort/hvide arrangement er meget flottere end arrangementet. Jeg har altid være vild med de engelske wc´er og deres måde at skulle ud på ☺ ☺.
Tina, det bliver bare så godt og lækkert, tænk om I kan være inde i den nye residens før jul.
Bare så fedt, at du skal til Fuur og aflevere julegaver, det bliver skønt med lidt dansk hygge i December og når du kommer hjem, så er der sket endnu mere i huset.