01 februar 2011

Morgenbilleder

I loebet af en dag kan jeg naa at tage mange billeder og af og til opdager jeg et moenster, naar jeg ser hvad jeg har kigget paa i loebet af dagen. Det kan vaere at jeg f.eks. har taget en masse himmelbilleder, blomsterbilleder eller maaske billeder af statuer; jeg har vidst skrevet om det foer.

Da jeg gik til stationen i morges havde jeg lidt god tid og stoppede og kiggede ind paa bilkirkegaarden. Jeg snuppede et billede; hvorfor er jeg ikke sikker paa, men maaske var det den generelle uorden der fangede mit oeje.

Taettere paa stationen kiggede jeg paa striber paa himlen - eller gjorde jeg? Naar billederne sad side om side i billedprogrammet opdagede jeg kontrasten mellem de to. Paa det foerste hersker der generel kaos og paa det andet staar bilerne i en sirlig orden. Jeg gad vide om jeg i min underbevidsthed lagde maerke til det, da jeg tog billedet, eller om det er helt tilfaeldigt?

2 kommentarer:

Regitze sagde ...

ahhh!
de to billeder sammen er konfekt for mine øjne.

Donald sagde ...

Det er helt sikkert det du siger, der sker. Du tænker i motiver! Herligt! vi tænker alle i billeder, men på hver vores måde, selvfølgelig, og man kan altså følge tankerne i dine billeder, de kommunikerer godt.

Jeg tror man tænker bedre om morgenen. Om aftenen kan man være træt og skal ligefrem få smidt et motiv i synet før man reagerer :-)