01 februar 2011

Foedselsdagshygge

Der tikkede en besked ind i eftermiddags at jeg skulle tage et andet tog hjem fra arbejde i aften, da min svoger havde inviteret paa middag i anledning af foedselsdag i husholdningen. Vi tager ting som foedselsdagsfejringer temmelig afslappet i denne del af familien. Det er simpelthen en undskyldning for at se hinanden; som om vi manglede en undskyldning!

Vi plejer altid lige at spise hjemme og smutter saa paa foedselsdagsvisit til en kop kaffe og et stykke foedselsdagskage og er man heldig glider der ogsaa et glas vin ned. I aften var der stil over fejringen. Der var taendt op i pejsen og hele familien vimsede rundt og passede foedselsdagsbarnet op i stor stil.

Min svoger havde lovet at han nok skulle staa for foeden og det gjorde han saa - pludselig dukkede der et arsenal af foliebakker op fra den lokale kineser. :)  Jeg tror simpelthen aldrig han har lavet noget mere kompliceret end et stykke toast, men han er nu saa flink til at lave foliebakkemad, naar det gaelder og maden smagte fint.

Foedselsdagskagen havde vores nevoe staaet for, men han havde glemt at alliere sig med sin aunty Tina, som normalt er vaks til at tage lys med til kagen. Saadan noget lader vi nu aldrig vaelte en god fest, i stedet greb en et stearinlys fra en lysestage og knaldede den i kagen og saa skraalede vi "Happy birthday" og skaalede i en eller anden tvivlsomt udseende drink. Jeg elsker at ingen tager det hele mere hoejtideligt. Det er saa meget sjovere paa den maade. :)

6 kommentarer:

Irene sagde ...

'Nogen' har vist fået nyt billedferingsapparart. FAT!

Eva sagde ...

Det lyder rigtig hyggeligt. Dejligt at det at kunne mødes er det vigtigste.

Frøken Anker sagde ...

*GRINER* HAM SVOGEREN KAN JEG LIDE. DET ER VIST HANS BROR, JEG BOR SAMMEN MED! TILLYKKE MED HYGGEN OG SVOGEREN.

JYSK HILSEN
BIRGITTE

AagePK sagde ...

Ja, den kage ligner jo godt nok ikke en af David Duncans. Han er i København pga modeugen, og laver særdeles naturtro gengivelser af accessoires såsom sko og tasker i kageudgaver: toffee-cake m. smørcreme, marcipan (garanteret engelsk oversød uden mandler, right?), icing og sprayfarve. Han lavede en Louis Vuitton så flot, at de henvendte sig under morgen-tv for at fortælle ham, at deres produkter er beskyttede, og de skulle æde alt på stedet, hvis han ville undgå vrøvl.
Men de er svære at sætte lys i.

KirstenK sagde ...

Lyder som en rigtig hyggelig fødselsdag!

Donald sagde ...

(lidt forsinket kommentar:)

Jamen det er jo også ved *ikke* at tage det alt for højtideligt at man får den gode stemning frem. Alternativet er jo at man aldrig kommer ud eller har gæster! Billedet af kaminen er flot, sikken en
hyggespreder :-)