26 maj 2010

Dagens lunch time vandring

Dagens lunch time vandring involverede et lille blogmoede af de allerhyggeligste, nemlig et moede med Regitze og Claus. Jeg havde sat dem staevne ved perron 1 paa Liverpool Street Station og paa slaget 12.30 stod vi alle tre lige paa stedet.

Jeg havde haft taenkehatten paa paa forhaand og havde udtaenkt en lille rute vi skulle igennem, inden de to kunne beloennes med en bid mad. Man kommer jo ikke til London bare for at spise, man skal se noget! :) Vi gik over Broadgate Circle for at komme om til Exchange Square, hvor man virkelig kan se Liverpool Street Stations flotte bygning (som ikke er nogen Brunel bygget konstruktion, kan jeg konstatere - UPS!). Vi gik videre om til Spitalfields Market, hvor vi kunne have brugt MANGE timer, men vi havde ikke saa mange til raadighed, saa vi gik videre!

Jeg naevnte Brick Lane og fluks blev vi enige om at gaa den vej for at finde noget at spise. Det er lige "up my street", for omraadet oest og nord for Liverpool Street Station er graffitiens hoejborg. Jeg ville oenske de en dag ville rydde hele omraadet for biler og folk der opdagede at man tog billeder og saa ville jeg bare gaa rundt og pleje mit knipseritis!

Lunchen blev indtaget i Root-Master restauranten i Ely's Yard i det gamle Truman Brewery. Bryggeriet brygger ikke oel laengere, men omkring 250 forskellig kunstnere brygger nye ideer i de gamle bygninger. Mens andre havde travlt med at kreere spiste vi og snakkede ogsaa en lille bitte smule... Arme stakkels Claus maa have fortrudt han ikke bare gik paa the Imperial War Museum alene og lod vi to snakkemaskiner om snakkeriet - den stakkels mand fik ikke et ord indfoert. Pludselig var det naturligvis gaaet alt for lang tid og jeg maatte tilbage til min pind. Inden jeg gik bad jeg det smukke par om at "se paene ud". Det troede jeg egentlig slet ikke de kunne lade vaere med, men det lykkedes - det var i hvert fald ikke fotografen der var noget galt med; fotografen, som skred fra regningen! (PINLIGT!) TAK for lunch!

Jeg luskede tilbage til kontoret med smil paa laeben og et lille hop for hvert skridt. Jeg elsker simpelthen naar jeg lige kan snuppe saadan et lille lusket lunch time moede ind i min hverdag. Det er den slags der goer livet lidt lettere. TAK for besoeget i to. Jeg glaeder mig til I kommer igen - saa snupper vi resten af London, i et langsommere tempo! :)

8 kommentarer:

Fisker & Fernández sagde ...

Cool! Det er da vel nok hyggeligt med saadan nogle smaa lunch inputs :-)

Tina - omme i London sagde ...

Pernille - nemlig! :)

Donald sagde ...

Det er livsklogskab, godt gået :-)

Tina - omme i London sagde ...

Donald - :)

Regitze sagde ...

åh, Tina. gid idag var igår. og at det var imorgen vi skulle ses! de timer sammen vil jeg glædes over resten af livet. tusind tak for turen. det var så fantastisk at få lov at se så meget på så kort tid gennem dig. du, detaljernes dejlige dronning:) (og skidt med at det er Wilson. i mine øjne og min historie er Liverpool st station tegnet af Brunel).
hvor vi nød hvert sekund sammen med dig igen. C har stadigvæk stjerner i øjnene:))
og hvor jeg nød ikke at skulle dyste om den regning, den var jo min!
vi manglede bare Irenschen. men det retter vi op på.

Lene sagde ...

Jeg er slet ikke i tvivl om at I hyggede jer :-)

Ellen sagde ...

Det lyder som et af de gode 'blogtræf':-)

Denne episode illustrerer noget af det, jeg synes er så fascinerende ved blogverdenen - at den sommetider blot er en indgang til den virkelige verden, men med nye og dejlige mennesker, man aldrig ville have mødt, hvis det ikke havde været for de indledende øvelser i cyberspace.

Tina - omme i London sagde ...

Regitze - hvad hulan svarer man paa den? I lige maade og mht Irene, saa JA! :)

Lene - det kan du tro. Jeg tror det ringer for Claus' oerer endnu!

Ellen - jeg glemmer aldrig den foerste gang jeg arrangerede et www-traef. Min mand troede jeg var gaaet fra forstanden og hele Sarf London var i beredskab, i tilfaelde af det var nogen af de forskraekkelige mennesker man hoerer om fra internettet, der skulle komme og saa kom der bare en flok skoenne normale mennesker, der holdt kaffeslaberads hele dagen!