27 maj 2010

Og saa paa cykel!

En bygning paa vejen til mit arbejde har staaet tom laenge. Det er en flot gammel bygning, men den traenger kraftigt til en kaerlig haand.

For en uges tid siden begyndte der at vaere tegn paa at der skal til at ske noget. Der kommer stillads, der bliver baaret ting ud og ind af bygningen og nu er der kommet en notits op om at cykelstativet ikke laengere er tilgaengeligt fra om snart! Der er stativer nok, men det er aabenbart ikke der jeg skal stille min cykel, naar en dag jeg begynder at cykle paa arbejde...


Paa vejen over London Bridge hoerte jeg en underlig lyd. Put-put-put-put... loed der og saa opdagede jeg hvor lyden kom fra; en flok hollandske turister, som liiige skulle se lidt paa Tower Bridge og omgivelserne og som tilsyneladende er cyklet til London paa saadan nogle gamle "motorcykler", altsaa en cykel med en lille hjaelpemotor. LOL - sikken et transportmiddel til den slags distancer? Jeg gad vide om de virkelig har motorcyklet hele vejen?

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Velo Solex'er, Tina ;-)

Tina - omme i London sagde ...

LOL, det er ogsaa rigtigt, det navn havde jeg da helt glemt!

AagePK sagde ...

Jeg kan se en blå, det må være en Velovap. Hollandske velo'er var ellers brune. Der blev også samlet en del velo'er i Danmark.
Tina, det her må være noget for dig: på www.e-solex.fr/ er der en elektrisk, den ligner helt vildt, men trækker på baghjulet.

Tina - omme i London sagde ...

Aage - jeg er foedt og opvokset paa Fur, hvor veloen endnu kan ses! :)