03 maj 2010

Aftenens godnatbillede

Gaet lige hvis wisteria der da for oevrigt kommet til at springe en lille smule ud...
Posted by Picasa

4 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Ja, det er ikke min ved jeg...

Annette sagde ...

Jeg er bagud med blogs - som sædvanligt - men bebsen hun skal altså lige have en kommentar, hun er bare overdejlig, sikken et ansigtsudtryk.
Tak for dejlige billeder af din skønne by.

Ellen sagde ...

Er bare helt vild med blåregn - vi havde en, men den blev desværre alt for stor til vores lillebitte have, så den måtte lade livet, til min store fortrydelse.

Har det lidt som Annette, desværre... det er altså svært at nå det det hele altid, så jeg kommenterer også lidt bagud ;-)

Jeg vil nemlig også gerne have lov til at sige, at den baby ikke bliver mindre dejlig, som hun bliver større. Jeg er slet ikke i tvivl om, at hun kan få alle jeres hjerter til at smelte.

Tina - omme i London sagde ...

Kirsten - :)

Annette - tak skal du have. Vi synes naturligvis ogsaa hun er overdejlig, men helt uden alt for megen bedstemoderlig pral, saa synes jeg altsaa ogsaa hun har det mest speojse og nuttede ansigt. Min kollega siger hun har en nuttet naese og mund!

Ellen - det er problematisk naar planterne bliver for store, men man kan jo altid saette en lille en, naar man faelder den gamle. Mht bebsen saa siger jeg tak!