25 maj 2010

Sundhedsflip

Sundhedsflippet vil ingen ende tage - og det goer ingenting! Vi ved vi har det saa meget bedre, naar vi motionerer en masse og koncentrerer os om hvad vi putter i munden. Det med at spise sundt er nu ikke noget jeg behoever at faa laert, for jeg elsker helsekost - jo flere raa groentsager jo bedre, men kosten kan jeg altid finde plads til forbedring i.

Vi kom sent hjem fra arbejde i aftes og skulle lige et smut ud paa vores planlagte loebetur, inden vi skulle have noget i skrutten. Loeberiet gaar simpelthen fortraeffeligt og vi er begge saa tilfredse med at vaere kommet igang. 2 miles senere (lige oer 3.5 km) var vi hjemme igen og parate til en hurtig smoothie (det har jeg set at man ogsaa kalder dem paa dansk!). To bananer, et aeble, to mandariner, en haandfuld havregryn, lidt frugt juice og en skive is (vi plejer at bruge yoghurt, men havde ikke lige noget) og et par isterninger, bare for at goere det lidt frisk.

Efter et hurtigt VRUMMM... med blenderen og saa var den drink klar. Det fedeste er, man behoever slet ikke bruge saa meget frugt, men naar nu bananerne var ved at vaere saa brune at jeg ikke vil spise dem, saa kan man jo lige saa godt. SLURP!

4 kommentarer:

AagePK sagde ...

Det er nemlig rigtigt, man behøver ikke så meget frugt, sålænge man har is!
Men husk nu også nogle mørke frugter med antocyaniner, f.eks blåbær (som de britiske piloter, det gav et godt nattesyn, bl.a) eller hyldebær.
Med den kulde vi har har jeg fundet hyldebærrene frem, lækkert som suppe eller koldskål.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Aage - tak for tippet og ja, baer skal der til.

Sylvia sagde ...

Mmmmmm....dette så jammen godt ut, Tina :)
Jeg tror jeg må frem med blenderen min igjen. Forøvrig går det mest i kaker for tiden....uff, shame on me!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Sylvia - frem med blenderen. :)