02 maj 2010

Aprilbyger i Maj

I England snakker man altid om det Aprilske bygevejr og jeg forstaar faktisk ikke hvorfor, for det er altid i Maj det regner. Regnen startede for alvor i aftes. Vi havde huset fuldt af gaester, men heldigvis skulle vi da sidde inde og spise! Fra spisestuen kan ma se lygtepaelen paa den anden side af vejen og det er helt hypnotisk at sidde og kigge op mod lyset, mens regnen daler ud af himlen.

I morges var det ikke saa meget den vaade vej der vidnede om den tunge regn. Regnen havde faaet ryddet ud i de loese blade paa de japanske kirsebaerblomster og bilen havde antaget et sart lyseroed plettet look - ikke helt til min elskedes tilfredshed.

Vi plejer altid at rydde op efter gaestebud foer vi gaar i seng, men det blev noget sent i aftes (laes: i morges...) inden de sidste gaester fandt hjem saa vi vidste hvad vi havde at gaa igang med, da vi stod op. Med en opvaskemaskine tager det heldigvis ikke ret lang tid at rydde sporene, men da min elskede kom tilbage fra at hente David fik vi stadig en formaning om her saa noget tilfaeldigt ud! Jeg maatte give ham ret. :)Eftermiddagen foregaar i en stol med to snorkende maend paa hver sin sofa og strikketoejet paa skoedet. Jeg elsker soendag - isaer naar jeg ved der er bank holiday om mandagen og det er der i morgen, saa ingen arbejde til mig!

8 kommentarer:

Irene sagde ...

Aaaah! Livet er godt!

FruE sagde ...

Gæster er dejligt og oprydningen løber (desværre) ingen steder. Men den er jo hurtigt taget dagen efter.

Weekenden har også stået på regn her hos os. Nu må det godt stoppe og lade solens varme bryde godt igennem.

Eva sagde ...

Sådan en "Bank-holiday" kunne jeg snildt bruge. denne weekend har været alt for kort, og jeg trænger til at slappe af.

Tina - omme i London sagde ...

Irene - det er lige det det er. :) Nu sagde jeg godt nok "to sovende maend", men gaet lige hvem der ogsaa afsendte en bunke zzzzz'er i loebet af eftermiddagen. Jeg kan godt nok ikke huske den sidste gang det er sket. Jeg maa have traengt til det!

Fru E - det tog ikke lang tid at faa styr paa huset, men lige naar man staar op kan det godt se lidt haabloest ud. Jeg hader at efterlade spor til den naeste dag, men overlevede dog. :) Jeg har ikke vaeret uden for en doer i dag, men tager revanche i morgen, naar vi venter solskin. :)

Eva - bank holidays er de bedste dage i aaret. Det er saa fedt at have fri en mandag. Jeg haaber du vaagner frisk og veloplagt i morgen. :)

FUUR. sagde ...

Nå jeg var ikke klar over, at dine
"mænd" er begyndt at strikke.
Ang. regn har vi ikke fået noget her på øen.
Vi trænger til regn og varme.

Tina - omme i London sagde ...

Moar - det blev godt nok ogsaa saa som saa med strikkeriet her i stolen i det jeg sang i kor med de andre to!

Unknown sagde ...

Det med bygevejr i april siger vi vist også i Danmark,men vi har slet ingen regn fået i april det eneste væde vi har fået, det var da sneen smeltede, så vi kunne god bruge lidt regn.

Tina - omme i London sagde ...

Conny - sneen maa da have givet en hel del vaede til jorden, men det er naturligvis et stykke tid siden nu.