31 maj 2010

Bank holiday weekend

Saa lakker vores Bank Holiday mod enden. Det foeles bare saa luksurioest at have fri en mandag. Jeg foeler mig altid lidt som en skulkende skolepige, naar jeg vaagner en mandag morgen og bare kan blive liggende lige saa laenge jeg vil. At jeg saa ender med at staa meget tidligere op end jeg normalt ville er en helt anden historie!

Vejrudsigten havde, traditionen tro, advaret om regn og rusk i denne weekend og godt nok har det blaest en del, men regnen er udeblevet, saa den nysaaede graesplaene er blevet vandet pr havevander! Jeg hader at bruge hanevand i haven, men skal man have graes til at gro skal det trods alt have lidt vand, saa der var ingen vej udenom!

Vi skulle paa babybesoeg i Croydon i dag. En af mine kolleger og hans kone fik tvillinger i Januar, en dreng og en pige. Da vi kom til doeren aabnede min kollega doeren med en helt tredje baby paa armen og det viste sig de havde besoeg af et vennepar, som ogsaa fik tvillinger i Januar, en dreng og en pige! Hele eftermiddagen gik de fire rollinger paa skift fra favn til favn, mens vi fandt tid til baade kaffe og kage og et enkelt glas vin. Efter et par timer takkede vi farvel og koerte videre til naeste stop paa vores Sarf London turne, nemlig paa besoeg hos Bebsen og hendes far og mor.

Der var stor aktivitet i koekkenet, da vi ankom, for de unge mennesker havde inviteret paa aftensmad. Det var foerste gang i deres nye lejlighed og de var bare paerestolte over at kunne byde. Der duftede himmelsk og vi glaedede os meget til at se hvad de var kommet i tanker om. Menuen stod paa "Beef stew with suet dumplings", med ovnstegte kartofler og broccholi. Hold da helt ferie, hvor var det bare laekkert. Jeg anede slet ikke de var saa avancerede ud i kogekunsten, men jeg kan da med sindsro sige at Bebsen har noget at se frem til!

7 kommentarer:

Eva sagde ...

Hold da op, 4 bebser på et besøg. Det var vildt.

Man bliver lidt misundelig på alle jeres Bank Holidays. Går det ikke lidt tit på?

Annette sagde ...

Så er jeg igen dukket op af malerbøtterne og hvad så jeg? Den skønneste, skønneste cardigan begået af dig, hold da op hvor er den flot. Det er altså også mange skønne blomsterbilleder hos dig, men den cardigan, waaauw

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Eva - vi har vidst de faerreste bank holidays i Europa, 8 styks, saa ehmmm... nej, det kan man ikke sige. Men, vi nyder hver og en!

Annette - LOL, og tak. Den var slet ikke vanskelig at strikke! Er du paa Ravelry? Det er der jeg har faaet opskriften fra. Den hedder "Lush and Lacy cardigan". :)

AagePK sagde ...

"....perfect for a winter's day......" Det var da godt, du havde lagt et link, flaskerne på billedet havde da ikke lokket mig til London.
Heller ikke min datter, for øvrigt. I hendes die-tid fik hun vist kun smagt flaskemælk én gang, så det vrøvl slap vi da for.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Aage - naa, saa du har ikke slaaet dig paa flasken?

AagePK sagde ...

Most certainly NOT that one!
Havde det så været en Laphroaig, der er jeg landowner: jeg leaser tørvemose ud til destilleriet, og får min rent i kostbare dråber.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Den flaske er jeg ogsaa begejstret for. :)