13 maj 2010

Hjemtur med svinkeaerinder

Det er stadigvaek gispendes koldt i Londons land, men solen finder da frem og goer foraaret lidt koennere... Efter sigende skulle det begynde at blive lidt varmere i loebet af de naeste faa dage, men lige nu er det altsaa svaert at tro paa. I denne uge har jeg savnet mine vanter, som altsaa paa princip er pakket ned til efteraaret!

Jeg havde lyst til en alterntiv tur hjem til aften og lavede en lille afstikker ind gennem Throgmorton Avenue, hvor Drapers Garden staar og ser paen ud. Jeg elsker den lille have og kunne sagtens forestille mig at soege om medlemskab af the Drapers Company bare for at faa adgang til den.

Lige nu maa jeg noejes med at stikke haanden ind gennem gitteret for at faa billeder der ser ud som om de er taget fra indersiden. Det er lige saadan en have jeg kunne taenke mig at have, men helst beliggende saa den faar nok saa meget sol som denne her, som er omgivet af store, hoeje bygninger. En lille oase midt i the City. :)

8 kommentarer:

Regitze sagde ...

på med vanten!
næste weekend tager vi til Sussex på havevandringer med gode venner. tirsdag, den 25. har C og jeg otte timer for os selv i selveste London, hvor Claus aldrig har været tidligere.
jeg slår ud med armene og erklærer, at han beslutter, hvad vi skal fra kl 9 - 17.

C folder armene over kors og siger: Tower of London og Imperial War Museum.
mænd, ing. men vi elsker dem jo stadigvæk. og jeg forsøger at snige noget ultralondonsk ind undervejs. mens vi sender kisses til jer.

Helle K. sagde ...

Jeg er en af de få, som aldrig har været i LOndon - men det skal jeg en dag :)
Her er også vildt koldt - 8 gr. og overskyet. Jeg hader det - jeg længes for vildt efter sol.

KirstenK sagde ...

Da jeg var på tur til JesperhusKristihimelfartsdag savnede jeg også mine vanter og mine lange uldunderbukser...og vi er i slutningen af maj!!!

Tina - omme i London sagde ...

Regitze - skulle man nu tage Tower of London first, saa passer det lige med lunch i the City, hvor fra man saa kan tage the Waterloo and City line lige ned til the Imperial War Museum... Just a thought - en skal nemlig ingenting i lige praecis den lunch hour... :)

Helle - jeg glaeder mig til du kommer, saa skal jeg lave en alletiders plan til dig over alle de ting du bare SKAL se. :)

Kirsten - netop! I oevrigt saa er det godt nok mange aar siden jeg har vaeret i Jespershus! Jeg tror maaske vi var der i 1994 og da var det vel yderligere 15 aar siden jeg havde vaeret der sidst. Gad vide om ikke man skal have saadan en tur planlagt, der er saa smukt.

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Jeg er ikke så principfast, jeg har stadigvæk vanter på når jeg "cikler". Dejlige billeder fra de små åndehuller i London, du burde ha' salær fra turistforeningen i London :-D

Jens sagde ...

Ja, jeg er altså fuldstændig ligeglad med at vi efterhånden er midt i maj!!! Jeg har fundet mine vanter frem igen og jeg bruger dem hver gang jeg sætter mig på cyklen. Jeg nægter at fryse!!!!
Men jeg håber at vejret snart skifter, for det er næsten lidt for mærkeligt, hvis man skal bruge vanter i juni måned, haha!

....og jeg ser lige i bunden af dine kommentarer, at jeg ikke er den eneste der bruger vanter når jeg cykler!

Annette sagde ...

Den have, den kan vi fint blive enige om, at den ville det være vældig dejligt at have lige udenfor ens vinduer og døre ☺.
Rigtig god weekend til dig og dine.

Regitze sagde ...

jamen, Tina! det er da det, vi skal! hvor dejligt! (hvis din kalender stadigvæk er åben). vil du ikke lige sende mig et pip ved lejlighed på hestekragen at gmail punktum com?