14 juli 2013

Folkets dag

Hvert aar i juli holder vores kommune en byfest, som kaldes People's Day (Folkets dag). Dagen tiltraekker et kaempe publikum og byder paa boder af alle mulige maerkelig slags, fra alt til haven til alternativ medicin og hjemmelavede smykker.


Vores kommune har en temmelig bred befolkningsgruppe og det nyder vi godt af til People's Day, hvor man kan finde mad og underholdning fra saadan ca. hele verden.


Til trods for jeg har boet i omraadet i de sidste 21 aar, har jeg aldrig vaeret til People's Day foer. Det var min nabokone, som kom og hev mig med og det er ikke sidste gang jeg har vaeret afsted.


London er inde i en temmelig hed hedeboelge for tiden og baade i gaar og i dag har vi set over 30 graders varme. Sidste aar oes poes pjask regnede det i hele juli, saa jeg kan levende forestille mig at der var en del flere folk i aar.


People's Day holdes i Mountsfield Park, som er en park paa 28 acres (en acre er omkring 4,000 m2), og fylder faktisk det meste af parken. Det er et kaempe arrangement, som maa tage et helt aar at arrangere. Alle boderne, scenerne, hvad der skal foregaa paa dem og meget andet skal arrangeres, strammes an og pilles ned igen.


Jeg holder mig til at deltage, sidde paa graesset og lytte til musikken, spise noget godt mad og drikke en koelig pilsner. Det er helt sikkert det ikke er sidste gang jeg har vaeret med paa dagen.

2 kommentarer:

Mai-Britt, den danske slikmund sagde ...

Lyder som en hyggelig dag!

Donald sagde ...

Hvor lyder det godt, London fra den bedste side!