08 juli 2013

En god handel

Hvert aar brokker jeg mig over at jeg kun har en kjole, som er passende til arbejdstoej og hvert aar naar vi til September foer jeg sanser at komme ud paa min handel.

Vi har allerede haft mere sommer i den sidste uge end vi havde sidste aar, saa i aar var jeg enig med migselv i at nu skulle det vaere, der skulle minimum to nye kjoler i skabet, saa jeg ikke skal gaa og svede i et jakkesaet hele sommeren.

I middags smuttede jeg en tur op i en dejlig forretning i Covent Garden, East, hvor jeg haabede jeg kunne finde noget passende. Det er saadan en laekker forretning med godt stof, et godt snit og masser af tingeltangel lige til saadan en halvgammel kone som mig.


Ikke bare fandt jeg noget passende, der hang lige den kjole jeg skulle bruge og det i min stoerrelse! At den ogsaa var sat ned med 75%, ja, du laeste rigtigt: FEM OG HALVFJERDS PROCENT, blev min middagstur ikke vaerre af. :)


Jeg kiggede lige igennem resten af udsalgsraekken igennem og BINGO var der en mere. Der hang faktisk en hel tredje, men den var kun sat ned med 50% og jeg var ikke helt tilfreds med farven og saa er der jo ingen grund til at vaere graadig.

'Jeg har lige koebt den sorte til min veninde', forklarede ham der serverede mig og han mente bestemt jeg ville ligne en halv million i den. Jeg gav ham naturligvis ret. :)

5 kommentarer:

Sylvia sagde ...

To så lekre kjoler, og til -75% . Du har gjort litt av et kupp, Tina. Får vi se dem på fruen?

Eva sagde ...

Og jeg er da helt vild med slå-om-look. Synes bare aldrig jeg falder over sådan nogen kjoler.
Du er heldig!

AagePK sagde ...

"Ham der serverede mig", tak, jeg vil da gerne have dig serveret på et sølvfad, med uden kniv og gaffel, salt og peber.
Jeg havde ellers fået den opfattelse, at blåt klædte dig bedst, men på den anden side: du klæder vel alt? ;-)

Lene sagde ...

Jeg vil også gerne have kjoler, men finder aldrig nogle, måske fordi jeg ikke leder ;-) Du gjorde da et kup, tillykke med de smukke kjoler.

Tina - omme i London sagde ...

Sylvia - du maa komme over og kigge... :)

Eva - slaa om looket er meget in og faktisk temmelig flatterende for mange stoerrelser og faconer. Kig paa Marks & Spencers hjemmeside, de er gode til den slags.

Aage - LOL, en anden havde allerede pointeret det med at blive 'serveret' og jeg ventede bare til min kaere skolelaerer skulle dukke op og goere det samme. :)

Lene - man kan altsaa vaere saa heldig nogle gange, hvis man vel at maerke leder... :)