26 juli 2013

Sommerens foerste gaestehold

I dag rejste sommerens foerste gaestehold, efter nogle rigtig hyggelige dage i deres selskab. Baade min elskede og jeg er udstyret med en kaempe familie og vi har rigtig tit overnattende gaester. Folk kan ikke forstaa vi kan overkomme det, men vi synes det er hyggeligt.


Denne gang var det en af mine faetre med kone og to boern, der aflagde os et besoeg. Det var 15 aar siden de havde vaeret her sidst, men vi haaber ikke der gaar lige saa laenge inden vi ser dem igen - og da slet ikke naar man tager i betragtning at jeg kom hjem til et hus der var som blaest og saa en KAEMPE buket paa spisebordet!  TUSINDE TAK, I soede mennesker, det var slet ikke noedvendigt!


Enkelte gaester har vi dog haft som bestemt ikke bliver inviteret igen. F.eks. flyttede der pludselig en stoerre myrefamilie ind i loebet af de sidste par dage Min faetter foreslog at give dem lidt lampeolie, saa skulle de forsvinde. Som sagt, saa gjort. Her til aften blev der haeldt lidt lampeolie i hullet og der er kun ganske faa myrer tilbage. Vi maa gentage kuren i morgen, inden det naeste gaestehold rykker ind. :)


Sengetoejet er baade vasket, toerret og lagt paa sengene, mens haandklaederne toerrer endnu. Vi er helt og aldeles klar til endnu et rykind i morgen - hvis vi da ellers kan finde ud af hvor og hvornaar nogen ankommer! :)

4 kommentarer:

Eva sagde ...

Hyggeligt med gæster, der efterlader huset fint og pænt. Myrerne må gerne blive langt væk!

Anonym sagde ...

Godt at lampe olie virkede. Kommer myrerne igen, så prøv kanel. Drys et godt lag omkring deres huller. Vi så dem ikke mere det år - God sommer EM

Ellen sagde ...

Det er da også smadderhyggeligt at have overnattende gæster. vi 'bruger' det meget i Sverige, og folk er umanerlig flinke til at vaske op og rydde op og alt det, der følger med, når man er mange.
Myrer kan vi dog også godt undvære, men hellere dem end hvepse.
Tak til EM for kanelrådet. Det skal prøves.

Tina - omme i London sagde ...

Eva - ja, det er ikke den vaerste slags gaester man kan have.

EM - tak for tippet, det ser ud til lampeolien har haft den oenskede effekt, myrerne er i hvert fald skredet!

Ellen - jeg tror mange vil synes det er vildt stressende, men man bestemmer jo selv hvem man inviterer. :)