30 juni 2013

Paa tur i barndommens gade

Sidste uges stod paa en dejlig Furtur, med hele familien - altsaa tre generationer. Min elskede og jeg koerte til DK tirsdag aften og de unge mennesker med smaafolk dukkede op torsdag til soendag.


Vi havde vaeret saa svineheldige at faa lov at bo lige ved Langstedhuller, som er mit aller yndlingssted i hele verden. Vejret teede sig som sommervejr goer i NordEuropa, men det tog vi med stort haar og klipklapper paa foedderne!


Da jeg var barn var jeg meget optaget af naturen, isaer hvad man kan finde i et vandhul og jeg var heldig nok til at bo nabo til to af slagsen. Mit foretrukne vandhul ligger paa jorden til det hus vi havde laant og jeg blev bare saa glad da jeg fandt en lille bitte nyskabt froe, som garanteret er efterkommer af nogen af alle dem jeg har opdraettet over aarene. :)

Jeg snuppede lige min bror ved haanden og gik en hurtig tur rundt om det lille vandhul, som vi nu altid har kaldt en soe, uanset stoerrelsen! :) Naturen er ikke blevet mindre skoen ved 'min' soe, siden koeerne ikke laengere har adgang til kanten. De kunne simpelthen faa bredden jogget helt i smadder og saa var de ikke altid heeeelt opmaerksomme paa hvor de efterlod deres efterladenskaber!
Hele familien noed miniferien i fulde drag. Spunken og Bebsen noed de mange onkler, tanter, faetre og kusiner (eller hvad hulen nu de er til hinanden) og ikke mindst noed de at besoege Oldemor og Oldefar.  Jeg har naturligvis et tons billeder, som jeg glaeder mig til at vise boernene, saa vi kan huske hvem der er hvem. En Furtur er godt for sjaelen - for baade unge og gamle!

7 kommentarer:

AagePK sagde ...

Næste gang I får Brændende kærlighed eller noget andet med mashed pot8o's sammen med Spunken og Bebsen må du hellere lære dem :" En lille frø i mos'en sad..."! ;-)

Anonym sagde ...

Ha, en Furtur er godt for sjælen...det erfarede Eddie og jeg i ugen efter påske...vi taler ofte om den dejlige uge :-)

Anonym sagde ...

Ikke ha, men Ja skulle der stå ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Aage - he he :)

Anne - jeg forstaa... :)

KirstenK sagde ...

Fur hører til et af de allerdejligste steder i verden og Langstedhuller har jeg besøgt mange gange...Det må være skønt at være opvokset sådan et dejligt sted!

FUUR. sagde ...

Så dejligt i var her mus, der blev hygget igennem på ALLE kanaler.
De små fik indsigt i mangt og meget. Landlivets glæder.

Tina - omme i London sagde ...

Kirsten - ja, jeg foeler mig ogsaa meget priviligeret.

Moar - det var bare en kaempe oplevelse, i alle hoejder!