06 januar 2013

Havevandring i Januar

En havevandring er hurtigt overstaaet paa vores nuvaerende matrikel, men ikke desto mindre snupper jeg en af og til, for det er saa hyggeligt at foelge med i aarets gang i plaenehoejde.


Lige praecis i plaenehoejde har min elskede en lille kamp igang med det lokale dyreliv. Mikkel raev og min elskede er nemlig ikke helt enige i hvor vidt graesset maa betraedes, eller i hvert fald hvor og hvor tit. Pallerne synes ikke at goere den store forskel, for Mikkel, den roev, klatrer stadig over stakittet og laver spor i plaenen. :)


Potterne med tete-a-tete paaskeliljerne koebte jeg til ingen penge sidste foraar. Jeg koebte dem da de var afblomstret og stoppede dem i et par potter som en midlertidig loesning, men vi var ikke helt klar til at saette dem i jorden, saa der staar de stadig og der staar de tilsyneladende godt...


Vi har stadig nogle potter staaende hos mine svigere, men denne lille velkomstkurv er en af dem der er landet paa egen jord igen. Jeg ved den rummer masser af godter, men jeg skal have ryddet op i den naar den afblomstrer, for jeg har lidt andet der skal arrangeres i den ogsaa, saa der er plads til begejstring i laengere tid af saesonen.


Den lille snemand er fast inventar og jeg kan se han har faaet selskab af et par smaa paaskeliljer allerede.


"Bulbs" kassen fik vi for tre aar siden, da vi havde kobberbryllup, mener jeg det var. Min svigerinde undskyldte mange gange hun ikke havde faaet den malet mens hun har passet paa den. Jeg takkede mange gange, for jeg synes slet ikke den traenger, jeg kan nemlig godt lide den som den er - ogsaa med de smaa paaskeliljer som er saa godt paa vej. :)

3 kommentarer:

Irene sagde ...

Mon ikke hisself bruger den der "tried and trusted" Mikkelrævmetode, du ved nok ... ;-)

FUUR. sagde ...

Sku da lige hilse og sige, forårsbebuderne er langt fremme hos jer.
Vores løgplanter kikker forsigtigt frem, hvor der er lunt, i nærheden af soklen på huset.

Tina - omme i London sagde ...

Irene - host host, aner ikke hvad du snakker om. ;)

Moar - det er nok ogsaa bedst hvis jeres bliver i jorden et stykke tid endnu!