20 januar 2013

Et meget noejagtigt barometer


Min bedstefars hobby var at maale regnfald - han gik i hvert fald meget hoejt op i det og ville sgi da blive helt vild i varmen, hvis han fik adgang til den webside jeg har fundet. Monstro man skulle oenske sig en regnmaaler. :)

5 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Om han så,
skulle have været på kursus i engelsk, ville han have nydt det.
"LILLE TINA"

KirstenK sagde ...

Ja eller en af de moderne vejrstationer...så kan man følge med i det hele...en gammeldags regnmåler i haven har jeg og den holder jeg da svært øje med og husker for det meste at tømme den...ellers er den jo ikke meget værd! god aften til dig!

Donald sagde ...

Det er også imponerende - jeg var inde for at kigge på websiden.

Min foretrukne vejrside er ellers "borgervejr" på DMI.dk, hvor man kan se målinger fra mange private vejrstationer rundt om i Danmark og Sydsverige.

Rent grafisk er yr.no helt suveræn. For at den kan klare belastningen, bruger den en Open Source front-end, Varnish, lavet af den danske programmør Poul-Henning Kamp, som skriver syrlige kommentarer på Version2.dk (blogs).

Ellen sagde ...

Spændende site, som jeg nu har taget til mig :-)
Charlotte har for længst fået en regnmåler, men i 2012 løb den over lidt rigeligt mange gange ...

Irene sagde ...

Han ville simpelthen være gået i total selvsving, den dejlige mand!

Og kan du forestille dig hvor han ville have cyklet rundt på interwebbet og været vildt engageret i alt den viden man kunne finde ved bare lige at trykke på en knap.
Skammeligt han ikke er her til at opleve det!