10 maj 2010

Solskinsbloggeren - omme i London

Fredag klokken alt-for-tidligt-saa-tidligt-at-det-var-naermest-midt-om-natten! floej vi til Danmark - bare lige for en enkelt gangs skyld. Vi kendte tre der blev 99, saa vi skulle lige deltage i et par gilder, men mere om det senere.
Jeg vil lige fortaelle hurtigt om en sjov episode paa hjemturen.

Far og mor koerte os til faergen, hvor vi blev hentet af gode venner, som havde tilbudt at koere os til Billund, saa far og mor kunne spare sig turen ved denne lejlighed. Vi ankom til lufthavnen i god tid (tak for turen!) og efter som vi allerede var tjekket ind gik vi direkte op og kom igennem sikkerhedskontrollen for at saette os med en kop kaffe. Knap havde vi sat os ned foer vi opdagede at vores flyver var 40 minutter forsinket! Oh well, vi plejer ikke at kede os i hinandens selskab, saa det tog vi i stiv arm og droemte lidt om at blive asket inde i Danmark i en uges tid. :)

Vi blev ret tidligt sendt ned til gaten, hvor vi fandt os et bord med tre stole. Der kom en ung mand og spurgte om han maatte tage den tredje stol og saa stoppede han lige og kiggede paa mig. "Er du ikke twisha... ehmmm... en blogger?" spurgte han mig og skyndte sig at tilfoeje at han var "Gelle". LOL, min elskede saa helt trekvart ud i hovedet! Jo, jeg er twishart og jeg vidste selvfoelgelig ogsaa godt hvem Michael var. Hvor morsomt. Michael lod stolen staa og gik i stedet hen for at hente sin soede kaereste, Ann og hendes stol og bagage og saa satte vi os ned og ventede sammen.

"I foelge Tinas blog er der masser af godt vejr og en del blomster i London" fortalte Michael min elskede, som var lige ved at doe af grin over det store bloggiverse, som giver den slags oplevelser. Michael - billedet oven for er fra Fur, hvor der ogsaa er masser af godt vejr og en del blomster. :)

Forresten, grunden til den forsinkede flyver var ikke noget med askeskyen at goere, men tekniske problemer. De blev noedt til at sende en anden flyver end den der var oprindeligt planlagt. Jeg vil altsaa ogsaa hellere komme hjem en time senere end flyve med en flyver med tekniske problemer! :)

16 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Du troede vel ikke, du bare kunne gemme dig i mængden søde.
Dig vil man altid huske.
Er omtalte Micael fra Danmark?
Kan godt forstå,
din elskede måbede.
Tak for sidst til jer begge.

Tina - omme i London sagde ...

Jo, det troede jeg faktisk jeg kunne, men der tog jeg fejl!
Michael er fra Danmark, men bor her i London med sin soede kaereste. :)
Selv tak for sidst, det var bare dajli!

Anonym sagde ...

Det var en sjov oplevelse; det er da morsomt, at man kan opleve sådan noget bare fordi man blogger!
Jeg håber at det var en god tur til Danmark, selv om det er lidt koldt for tiden!

Marianne sagde ...

Hold op hvor er Danmark lille. Din elskede må tro vi er en stor landsby, hvilket vi jo også er.....

Anonym sagde ...

Via en blog, lavendelstrik, fik jeg at vide, at en af de andre kommentatorer boede i samme landsby: i sidste uge mødtes vi så tilfældigt uden for vort hus. Så jow, landsbyen Danmark lever.
Men endnu sjovere var det i 2007, da vi stod i køen til Immigration i Atlanta, Geaorgia, da en dame 3-4 bugtninger henad vendte sig om, fik øje på os og åbenbart havde os i hukommelse, selv om jeg ikke kunne mindes at have set hende, da hun, efter ærøsk skik sagde:" Og hva'for en færg' kom I så med?"
Dét er nemlig det vigtigste, kors, hvis man var kommet med nabobyens, Gu'forby'det!
Husk også lige på, at vi endda har et helt parti forbeholdt landsby-genierne! ;-)

Michael Carøe Andersen sagde ...

Hehe, ja hvis vi havde et udtryk som det engelske fod i mund, så tror jeg det meget godt beskriver hvordan jeg fik introduceret mig selv :) Så snart jeg var begyndt at snakke kom jeg i tvivl om det var dig der sad der.

Det var vældig hyggeligt at møde jer og se at Tina vitterligt altid har sit kamera på skulderen klar til at fange en blomst, solnedgang eller en spændende sidegade.

Jeg håber ikke din mand blev alt for forskrækket over hvor meget andre kan vide om en når man blogger. Jeg synes det er sjovt når man møder andre som ved hvad man har gået og lavet.

AagePK sagde ...

Altså, jeg tror, der er spøuelser på nettet, nu er jeg sgu også anonymiseret her! Dejn goer inte: det er altså AagePK, der står for Anonymous!

Ellen sagde ...

Verden er lille, Danmark mindre og Blogland åbenbart endnu mindre :-D

Jeg synes, det er lidt sjovt, at man, selv om man prøver at 'kryptere' sit billede en smule, alligevel kan blive genkendt af andre i en situation, hvor man ikke nødvendigvis forventer at møde en medblogger

Tina - omme i London sagde ...

Jens - vi havde en skoen, men kold tur. Her er det ogsaa pivkoldt, i aftes snakkede de om NATTEFROST i det nordlige!

Marianne - det med at moede nogen i lufthavnen goer vi tit, naar vi flyver til Danmark, men det var vidst mere det at blive genkendt fra bloggen. :)

Michael - han var vidst lige saa imponeret som mig over din hukommelse! Jeg er slet ikke god til at genkende folk jeg kun kender fra billeder. Mht hvad man ved om folk, saa ved han godt hvad der kommer paa bloggen og hvad der ikke goer - han er jo tit med hvor fotografieapparatet ogsaa kommer. Han siger af og til "der er et billede til bloggen". :)

Aage - hva' fa'en er du anon? Mht landsbyen Danmark, saa er det jo saadan med alle lande med en lille befolkning. :)

Ellen - at jeg blogger er ikke nogen hemmelighed, jeg fortaeller det ikke specielt til nogen, men mit billede er da at finde rundt omkring, saa anonymiteten har jeg aldrig vaernet om. Jeg synes bare det var imponerende at Michael var saa vaagen.

fisker & fernández sagde ...

Verden er lille! Lige saa sjovt er det at Michael og jeg var frivillige i den samme studenterorgnaisation mens vi laeste oppe i Aalborg. Senere fandt jeg Michaels blog ved en tilfaeldighed.

Til jul stoedte jeg ogsaa ind i en laeser fra Sevilla i Aalborg Lufthavn. Det er altsaa hyggeligt!

Tina - omme i London sagde ...

Pernille - nej, hvor sjovt; ja, begge dele. :)

Irene sagde ...

I'm thinking tall, skinny, blond types from Jutland with black handsome Caribbean fellas going on a London bound flight. HELLOOOO!

Tror du atter har været udsat for det der du ved nok med at træde ind i et rum med sin farvede mand, som den eneste farvede og ALLE bare ved hvem du er. Ligesom Himself, gør det sammen i en farvet forsamling med sin HVIDE kone!

HAHA! Sjovt og hyggeligt!

Tina - omme i London sagde ...

LOL Irene, og endnu engang havde jeg over hele hovedet ikke taenkt lige DEN tanke! :) Man skulle mene jeg laerte det efter alle de aar, men aabenbart ikke!

Dorthe sagde ...

Ja, verden er lille somme tider.
Men synes da, det er mere imponerende, at I kender hele 3, der alle blev 99 indenfor kort tid.
/Dorthe

AagePK sagde ...

Ikke alene virker Ann, Michaels kæreste, som en sød pige, men hold da op, hvor hendes studie er spændende, og hvor er hun god til at fremlægge det i sin PhD-blog, såvel som hendes andre iagttagelser på hendes mere private, som du linker til.
Jeg lærte f.eks., at der er noget, der hedder Sustainable Heritage, og som historielærer, amatørfotograf, arkæologisk interesseret og bare (u)almindelig nysgerrig er der da virkeligt noget at komme efter!
Men tag det roligt, Tina, helt slipper du nu ikke!
;-)

Tina - omme i London sagde ...

Dorthe - det burde jeg vidst ogsaa forklare lidt bedre. Der kommer en post en af dagene. :)

Aage - jeg var lige ved at vaere bange for jeg var blevet skiftet ud med en yngre, smukkere og klogere model. :) Hun er nemlig alle tre paa en gang og ja, hendes blog er vildt spaendende!