24 november 2009

Har du smukke kolleger?

Vi staar for at skulle flytte kontor med verdensfirmaet. Det er et stoerre projekt og vi arbejder hele flokken paa fuld klem. Ja, det goer vi egentlig hver dag, men lige nu er der altsaa endnu mere at se til end normalt!

Et af de projekter der skulle overstaaes i dag var at faa taget billeder til vores ID kort til den nye bygning. Sjovt nok skulle jeg staa for at tage billeder (hvem fik da den gode ide?) og hold fast for en fest det var! Proev lige at faa knap 30 forfaengelige unge maend til at staa stille til at faa deres billede taget. JOESSES! Ja, jeg grinede altsaa godt og endelig lykkedes det at faa nogle skud i kassen.

Da jeg uploadede billederne her i aften kunne jeg ikke modstaa fristelsen til at lave en lille alternativ collage, som viser et billede af den gennemsnitlige ansatte:


Billedet er lavet af 34 billeder af en blanding af folk fra Storbritannien, Israel, Syd Afrika, Nepal, Bangladesh, Kypern, Irland, Polen, Ungarn, Peru, Egypten, Vestindien, Indien og saa en enkelt fra Danmark. Med saadan en blanding kan jeg da ikke sige andet end jeg synes jeg har smukke kolleger. :)
Der er bare 7 arbejdsdage tilbage foer vi flytter og jeg tror altsaa vi ender med at blive bare en lille bitte smule stressede inden store flyttedag og store indflyttedag kommer. Ja, enten det, eller ogsaa ender jeg nok med at haandkvaerke en eller anden. :)

4 kommentarer:

FUUR. sagde ...

"London tågen", er tyk for tiden.

Irene sagde ...

Pænt bedle!

Det der med flytterod, det har altså aldrig været din stærke side ... ;-)

Anonym sagde ...

Beroligede mig at det viste foto var lidt billedleg, for til IDkort er det næppe egnet :-D

Tina - omme i London sagde ...

Moar - hi hi, det toer siges!

Irene - jeg sendte den rundt paa kontoret i dag, til stor morskab. Mht roderiet, saa smider jeg ud til den store guldmedalje. Jeg fatter ikke hvordan i alverden vi ender med saa meget skrammel!

Anjoe - jeg har taenkt mig at foreslaa at vi bruger det billede til vores gaestekort. :)