08 juni 2007

Saa er hun bag tremmer igen

Sikken en saga!

Man behoever ikke laese "Se og hoer" (LOL , maaske man skulle investere i et dansk tastatur!) for at vide at Paris Hilton er blevet sendt i faengsel i 45-46 dage. Man behoever heller ikke laese BT for at vide at hendes faengselsstraf blev forkortet til ca det halve, pga god opfoersel, inden hun overhovedet er kommet bag tremmerne...
Har man overhovedet oerer i hovedet, saa ved man at hun blev loesladt efter tre dage, fordi det var for haardt for hende at vaere i faengsel! GAAAB, hvor skulle hun have taenkt over det lidt tidligere, for nu er ringen sluttet - og hun skal ind og afsone de oprindelige 45-46 dage.

Gad vide om den klaphat der satte hende loes faar lov at beholde sit job? Den havde aldrig gaaet her i landet. Joesses, at forestille sig at man loeslod folk fordi de savnede deres familie/hund/hjem, eller fordi de synes det var for haardt at vaere i faengsel. Der ville udbryde borgerkrig! Isaer hvis det var en kendt person.

Da Jeffrey Archer blev smidt i faengsel for at lyve i retten fik han den laengst taenkelige straf, uanset at han var baade lord og parlamentsmedlem og han fik love at sidde to af de fire aar af, akkurat som en anden almindelig toelper ville skulle.

Ingen kommentarer: