30 januar 2007

Musikken paa min computer

Ehmmm... enten har vi et spoegelse i vores computer, der elsker at spille radio eller ogsaa er jeg paa nippet til at blive hentet med den blaa vogn!

Hver gang jeg taender for computeren kan jeg hoere musik der spiller og af og til nogen der snakker mellem musikken. De fritstaaende hoejtalerne er skruet helt ned og giver ikke et pip, men skaermen har et par smaa hoejtalere og jeg har lyttet mig frem til at det er der musikken kommer fra!

Maerkeligt - meget maerkeligt!

4 kommentarer:

Lene sagde ...

uahhhh
håber det er godt musik spøgelset soiller ;-)

Lene sagde ...

øh spiller sku der stå. Blander spøgelset sig nu også i kommentarerne?

Tina - omme i London sagde ...

LOL - ja det goer det vidst! Jeg tror jeg kunne hoere noget "Rolling Stones" i aftes. Det er virkelig maerkeligt. Jeg tror jeg skal have min IT-mand til at kigge paa sagen. Maaske han kan drive spoejelset ud, eller i det mindste skrue op - og stille ind paa et ordentligt program!

Anonym sagde ...

6RmvVaq823
What's more, lots of UGG boots come in different styles which are strongly favored by celebrities like Victoria Beckham and Paris Hilton.|Some countries have no domestic sheep population and in fact most of the new world only had sheep introduced in the last two or three hundred years.


モンクレール ダウン : http://www.monclercojp.com
SaFNleko
モンクレール : http://www.bestnowmoncler.com
アグ ブーツ : http://www.uggjpbest.com
UGG : http://www.jpbootugg.com