23 maj 2010

Sommerdag i Maj

Vi startede dagen med en lille loebetur. Efter mange aars overvejelser og snakken om "vi burde" er vi endelig kommet igang med lidt motionsloeb og foereloebigt holder vi rytmen med at loebe hver anden dag. Vi er begge vildt begejstrede for det og glaeder os til det begynder at blive at se paa os... Da vi kom hjem var der endnu engang bud efter Daddy, for vandet var igen begyndt at tisse ud af loftet! Oh well, vi begav os ned og saa paa tingene og fik snakket med ejerne med det nye badevaerelse, som er til saa stor gene. Det skal nok loese sig, men lige nu er det vidst lidt uoverskueligt for de unge mennesker.
Vi tog det hele i stiv arm, til trods for vi skulle hjem og have gaester klokken 14.00... Vi naaede hjem inden gaesterne kom og de overlevede ogsaa at der stod visne blomster paa stuebordet, som jeg ikke lige havde naaet at faa styr paa inden de kom. Vi havde inviteret folk nok til at fylde begge havebordene og inden laenge var de alle ankommet. Maendene skulle lave mad sammen, saa vi knappede et par flasker et eller andet op og gik igang med at nyde solen lige med det vuns.

Huset, eller rettere haven har summet af aktivitet hele dagen. Temperaturen, i solen, var oppe paa 42 grader (28 grader i skyggen) og vi havde masser af mad, drikke og bloede puder at sidde i, mens vi noed det gode selskab. Bier, hvepse og andet kryb har haft lynendes travlt i den store californian lilac, som, som forventet, nu staar i fuldt flor. Duften under det trae er simpelthen noget der skal opleves for at forstaas.

Himlen var saa blaa saa blaa og ikke saa meget som en enkelt sky var at se. Kun flyvemaskinerne, der trak streger paa himlen, var at se, mens vi fortalte historier der ikke var til at stikke og spekulerede i hvornaar i alverden vi sidste havde set saadan noget vejr i MAJ! For fjorten dage siden gik jeg og froes i min foraarsfrakke!
Foerste da maden var fortaeret og bare en enkelt skive vandmelon stod tilbage, trak vi indenfor og noed en kop kaffe. Klokken var over midnat inden de sidste gaester gik hjem og alle var vi enige om at saadan nogle dage skal man samle paa og nyde for fuld skrue, for dem kan man ikke tage for givet.

5 kommentarer:

Eva sagde ...

Det er da skønne billeder fra en skøn dag. Det er et par dage siden, jeg har været indenfor, og jeg kan da se, at der sker lidt i jeres liv, både med vand og elefanter og løbeture og smukke solnedgange.
Tak for dine dejlige billeder.

AagePK sagde ...

Jeg går også ind for kvindebevægelse, og piger i løbetid er bare toppen!
Jeg må hellere komme afsted også, inden der falder brænde ned, ;-)

Sister Bonde sagde ...

Hold da fest, at I er kommet i løb - flot.

Tina - omme i London sagde ...

Eva - Selv tak og tak for ros. :)

Aage - og LOEB!

Tina - omme i London sagde ...

Inger - det huer mig ogsaa. :)