10 september 2014

Vi naaede det vi naaede!

I de sidste par uger har vi haft besoeg af den Canadiske del af familien. Det var foerste gang i 15 aar de havde faaet sig forvildet paa denne side af Atlanten, saa vi har holdt det ene gilde efter det andet. 


Det var vores bestilling at proeve paa at faa London vist frem saa godt som muligt, men det var lidt af en proevelse, for der var ALT for meget de gerne ville, til vi kunne naa det hele.

Oeverst paa oenskelisten stod et visit til the Tower, for at se det store blomsterhav i voldgraven. Der var kommet en hel del flere blomster til, siden jeg sidst var der, men der er stadig mange der skal 'plantes' inden vi naar til 11 November 2014.


Vi stod og kiggede lidt paa Tower Bridge og snakkede om hvor flot den var og pludselig fik jeg oeje paa et sejlskib 'bag' broen. I loebet af nul komme fem loed broaabningssirenerne og snart futtede det lille sejlskib igennem den aabne bro. Jeg elsker naar det lykkes med et hold turister.


Programmet stod i stor stil i flodens tegn, men tiden var saa knap. Vi naaede dog et hurtigt visit ved observatoriet i Greenwich, hvor vi havde udsigt til nogle af de flotte baade, som deltog i 'the Tall Ship Festival', som i aar gaestede byen. 


Desvaerre havde vi ikke lejlighed til at deltage meget i festivasen, men vi naaede da et hurtigt aftenvisit, hvor disen laa over floden, som i en gammel gyserfilm!


Canadierne rejste i gaar morges, med deres tunge kufferter pakket med oplevelser og gode minder. Jeg haaber det lykkes os at lokke dem herover igen snart, for uanset hvor skoent det er at besoege dem, er det altsaa ogsaa rart naar de kommer hid.

8 kommentarer:

Eva sagde ...

I må også være noget nær de bedste værter, - og turistguider :)

Lene sagde ...

Kan kun tilslutte mig Evas kommentar :-) Og så gad jeg godt se det smukke blomsterhav.

Tina - omme i London sagde ...

Eva - jow tak, men jeg maa sige det er saa som saa med servicen til tider. :)

Lene - tak skal du have. Har du chancen for at se blomsterne, saa tag den!

Ellen sagde ...

Det må virkelig have været en lang ønskeliste, hvis de ikke kunne nå det hele på 14 dage :-)
Det er fantastisk med de blomster på Tower. Jeg skal derover om tre uger, men har ingen planer om London ... kunne dog være, jeg lige skulle tage en snak med datteren, for når John og jeg tager derover i december, er det åbenbart for sent til at se dem :-(

Tina - omme i London sagde ...

Ha ha Ellen - vi havde dem altsaa kun i fem af de fjorten dage. :)
Kommer du et smut omkring Tower, saa siger du lige til. ;)

Ellen sagde ...

Det gør jeg i hvert fald, tak :-)

Karin sagde ...

Jeg ved hvor lang min ønskeliste er, hvis jeg lander i London området, det vil ikke kunne gøres på et visit, det ved jeg. Samtidig er jeg klar over der vil være en uoverensstemmelse med mine tanker og ønsker til det du vil vise frem :-)

Jeg har ikke været i London siden 1975.

Tina - omme i London sagde ...

Abildjyden - jeg viser skam gerne lige praecis det frem som folk gerne vil se; jeg soerger bare for at faa lidt andet med paa vejen. ;)