25 august 2014

Greenwich Music Time

Det sker jeg faar en rigtig knaldhamrendes god ide, det sker ikke tit, men det sker. For nogle maaneder siden saa jeg en ny musikfestival averteret, Greenwich Music Time, som sjovt nok skulle foregaa i Greenwich. Billetterne blev bestilt i loebet af ingenting, da jeg saa hvem stod oeverst paa plakaten til loerdag aften - Jools Holland. Manden er simpelthen genial!


I aftes begav vi os til Greenwich, som summede med folk, da vi efterhaanden var naaet til den fjerde og sidste dag af festivalen. Hvem end er kommet i tanker om at stramme saadan en affaere an maa vaere ret populaer med de lokale handlende!


Scenen og saederne var strammet an i gaardhaven paa the Old Royal Naval College, med udsigt bag scenen til Themsen og the Isle of Dogs. I sidste uge hoerte jeg pas nyhederne at da dagtemperaturen i mandags faldt under 20 grader, var det foerste gang i 76 dage det var sket. I gaar var vi bestemt ikke over 20 grader, men vi har raad for den slags og havde taget taepper med, saa vi ikke skulle sidde og fryse.


Vi havde slet ikke haft noedvendig at bekymre os om at fryse, for inden laenge var hele publikum paa foedderne og dansede. Jools Holland er en showmand af rang og forstaar at faa forbindelse med publikum. Han har altid et arsenal af gaester paa scenen og i aftes var ingen undtagelse; Marc Almond fra Soft Cell og Melanie C gav begge flere numre, naturligvis accompagneret af Jools Holland og band.


Vi glaeder os allerede til at se hvem der staar paa programmet til naeste aars festival - vi kunne godt snuppe Jools Holland igen. ;)

7 kommentarer:

Donald sagde ...

Det var dog fantastisk som himmelen lyser på de første billeder, heldigt vejr - og sikken en oplevelse! Ja, jeg tror du er god til at finde oplevelser og nyde livet (ikke at jeg halter så langt bagefter, men alligevel ;-) )

Eva sagde ...

Dejligt med en god omgang musik. Har du måske skrevet om Jools før? Jeg synes, jeg kan huske det....

AagePK sagde ...

Ja, I er nogle heldige kartofler, herhjemme er der meget få, der kender Jools, og så har manden jo spillet med Gud og hvermand; ikke så få kan takke ham for et boost til karrieren.

Lene sagde ...

Dejligt med sådan en aften udenfor og med god musik :-) Og som Donald skriver, du er god til at finde oplevelser.

Tina - omme i London sagde ...

Donald - jeg synes ogsaa selv det er blevet rigtig godt, altsaa lyset paa billedet. Jeg elsker at finde gode oplevelser i hverdagen. :)

Eva - ja, jeg har naevnt ham foer. Proev at kigge paa hans hjemmeside eller paa Youtube, han er fantastisk.

Aage - ja, ham kan vi godt vaere tjent med. ;)

Lene - tak og ja, det er dejligt.

Ellen sagde ...

Jeg husker også, at du begejstret skrev om en koncert, du havde oplevet med ham som aktør. Så er det også bare med at slå til med det samme, når du ser sådan et tilbud.
Og sikke en skyhimmel!

Tina - omme i London sagde ...

Tak Ellen