09 februar 2014

Foraarsbebudere og solskin

Efter alt det storm og regnvejr vi har haft denne vinter, var det dejligt at se solen i gaar formiddags og igen i dag, for en kort bemaerkning.


En af maendene, som hjalp paa projekt 'huset paa bakken' for et par aar siden kom paa besoeg i dag og faldt i svime over hvor flot indkoerslen, indersiden af huset og haven var blevet. Vi takkede og smilede og var ikke helt sikre paa om han overdrev - lige indtil vi gik tilbage i arkivet... (Kig evt. paa 11 Februar 2012 eller 9 Februar 2013.) 


Jeg saa for et par uger siden at mine vintergaekker var dukket op, men de soede erantisser jeg havde sidste aar har jeg ikke set noget til. Jeg giver ikke saadan lige op, jeg bestiller flere og pludselig lykkes det!


Alt muligt pibler ud af potter og jord, men det er langt fra det hele jeg kan huske hvad er! Denne potte husker jeg ganske tydeligt jeg lagde nogle loeg eller knolde i, men ikke om jeg kan komme i tanker om hvad der staar i den. Blomsterstaenglen ville slet ikke staa stille nok til at blive fotograferet, men det kan ikke vare vildt laenge inden vi finder ud af hvad det er.


Jeg er ikke helt sikker paa om navneskiltet er blevet flyttet her, for jeg kan ikke huske hvordan paaskeklokkerne ser ud, naar de kommer op ad jorden. De lange staengler er en alpeviol, som jeg lige har faaet fra min kaere soester, og som forhaabentlig bliver glad for at staa lige der.


Tulipanerne er godt paa vej. Jeg har lige i sidste weekend lagt lidt flere loeg i jorden og har faktisk et par poser mere af forskellige loeg, som jeg skal have lagt i i naeste weekend, hvis jeg husker det. Jeg elsker at have masser af loeg i jorden, de giver saa mange overraskelser aar efter aar.


De her maa vaere krokusser. Dem kunne jeg godt taale lidt flere af. Jeg ved godt de spreder sig, men foreloebigt har vi vidst bare denne lille klase.

Foraaret er saerdeles velkommen, men jeg maa indroemme jeg bliver skuffet hvis vi slet ikke skal maerke det er vinter inden da!

4 kommentarer:

Farmer sagde ...

Du er lidt foran, selv om vi også har en delvis grøn vinter i år.
Dog er vore erantis så småt i gang med at gøre haven gul.
Husk, at en erantis er 4 år inden den blomstrer, så måske springer du et par år over, hvis du først lige har indført den i haven i fjor.

Karin sagde ...

En vidunderlig tur rundt i din have, hvor der er meget liv, farverne er ikke kun brun i brun, det smukke grønne får kroppen til at kriple - kraple af forårsfornemmelser :-)

Lea sagde ...

Jeres have er blevet meget flot, dejligt at se et nyt haveår begynde.

Tina - omme i London sagde ...

Farmer - jeg synes egentlig ikke vi er specielt langt fremme, taget i betragtning at vi har haft saa varmt en Januar og har faaet mere regn end man nogensinde kunne faa behov for!

Abildjyden - tak skal du have og bare rolig, foraaret kommer saadmaend snart, teknisk set - om bare 6 uger.

Lea - tak skal du have.