02 april 2009

Hvad er nu det?

Pludselig er der masser af ambulancefolk i beredskab i Finsbury Circus og helikopteren snurrer over os. Gad vide hvad i alverden der foregaar? Protesten skulle da foregaa i the Docklands i dag, det er der alle de vigtige moedes!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er det spændende at læse dine tre sidste indlæg, for du har jo fuldstændig ret: det så meget dramatisk ud da vi så billederne af ophidsede demonstranter og kampklædte betjente der stødte sammen. Så er det dejligt at læse din blog og få et lidt større perspektiv. Selv om der er uro i gaderne, er foråret dog også kommet til London. Det var nogle skønne billeder, af alle blomsterne som springer ud.

Tina - omme i London sagde ...

Tak skal du have Jens. Saa laenge der kan staa en koedrand af almindelige mennesker en til to meter fra dem der smadrer vinduer og tage billeder paa deres mobiltelefoner, saa er de protesterende vidst hovedsageligt farlige for sig selv og vinduerne. Vi faar se hvad hjemturen i aften byder paa. :)

Lene sagde ...

Pressen kan altid dramatisere, men jeg synes det er sørgeligt at man skal ødelægge noget når man vil protestere.

Fandt du ad hvad der var sket?

Tina - omme i London sagde ...

Lene - det har du fuldstaendig ret i og nej, der skete vidst ikke videre. :)

Rigmor sagde ...

Det var en demonstrant som omkom og døde. Kanskje denne ambulansen prøvde å nå frem?

Tina - omme i London sagde ...

Rigmor - den unge mand omkom vidst i gaar og det var nede ved the Bank of England. Jeg tror de forventede yderligere protester i Moorgate, men de kom bare ikke!