23 juli 2011

Fjernsyn for dig

Under oprydningen og toemningen af samtlige skabe og maerkvaerdige kroge i huset fandt vi en del ting, som slet ikke tilhoerer os. Det er ikke fordi vi har vaeret for langfingrede, det er simpelthen fordi vi har saa meget plads at vi har ladt folk opbevarer deres ting, som de ikke lige selv havde plads til. 

Nogle af tingene var ting som vores boern ikke havde taget med, da de flyttede ud og dem ville jeg jo ikke gaa og rode i og smide ud paa. Hvad jeg synes er skrammel er ikke noedvendigvis hvad de synes skal sendes paa lossepladsen eller til genbrug, saa jeg pakkede det i kasser og afleverede dem paa de respektive adresser. Jeg troede vi havde faaet det hele afleveret, men der dukkede et par ting op i dag, som vi tog chancen for at aflevere hos Bebsens mor. 


Bebsen havde lige vaeret i bad da vi kom og var naesten klar til at komme til koejs - hun skulle bare lige have the Simpson's med inden hun sagde godnat. Hun er fuldstaendig opslugt af de smaa gule folk. I USA er der en del debat om hvor vidt the Simpson's er passende fjernsyn for smaa boern, men det vil jeg vove at paastaa er ren og skaer hysteri! Hvis boern ikke saa noget vaerre end the Simpson's ville verden nok se noget anderledes ud - f.eks. er der naeppe nogen der faar inspiration til at spraenge Oslo i luften af at se den slags. Suk, hvor er der mange syge mennesker i verden!

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Saa laenge boernene er saa smaa at de ikke forstaar noget af det synes jeg det er fint de ser det, men Simpson's er voksen tv og det er derfor det bliver sendt i USA i voksen sendetiden. Det er ikke just paent sprog der bliver brugt. Mine unger har foerst faaet lov til at se det nu hvor de er 10 og 11 og de synes det er sjovt fordi de kan forstaa det. Men naar de er smaa er det floejtende ligegyldigt om de kigger paa gule folk eller lilla dinosauer.

Annette sagde ...

Hvor er hun dog smuk og dejlig, hende Bebsen.
Mht. Simpson´s så har jeg ingen anelse om det er passende for små børn eller ej. Men er det ikke en tilbagevendende diskussion? Jeg mener, at kunne huske at der også var debat omkring Bamse og Kylling, da min datter (nu 34) var lille og Teletubbies har da vist også været fremme i lyset angående om den var passende eller ej. En skøn weekend til dig.

Tina - omme i London sagde ...

Kat - jeg haaber saa inderligt Bebsens foraeldre lader hende se the Simpsons uanset alder, for det eneste der er galt med den serie er netop sproget og her i byen behoever man ikke se the Simpsons for at hoere saadan noget sprog. Vores boern er aldrig blevet forskaanet for sprog og ingen af dem bander synderligt eller bruger grimt sprog - det maatte de nemlig ikke, uanset hvad der blev sagt paa fjernsynet. Nu er de alle voksne og kan bande og svovle som det passer dem, men det goer de nu slet ikke.

Annette - ja, hun er altsaa en lille laekkerbisken. :)
Som jeg lige har skrevet til Kat ovenfor, saa er jeg slet ikke hysterisk med tv med f.eks. grimt sprog - jeg er langt mere forsigtig naar det kommer til handlingen. Sproget skal boernene nok faa laert. :)

Dorthe sagde ...

Det var dog et helt fantastisk billede, du der har 'skudt' af Bebsen. Hun er da helt væk i det program, politisk korrekt eller ej.
Hvor har hun da også en skøn kulør - nu kan man begynde at se de jamairikanske gener spille ind.