07 juli 2011

Sjap sjask...

Hold da helt ferie, hvor har det regnet i dag. Det er lige foer vi har haft danske tilstande, men floden er dog ikke gaaet over sine bredder endnu.


Vi modtog en hel del papirer fra advokaten i dag i forbindelse med vores flytning, inclusiv en kontrakt, som lige skal have en underskrift. Blandt de mange papirer er en rapport fra kommunen, som fortaeller om hvor vidt man f.eks. kan risikere at der skal bygges en motorvej i baghaven inden for de naeste ar aar. Denne rapport fortaeller ogsaa om hvor stor risiko der er for oversvoemmelse og til trods for det store regnfald, saa skal vi vidst have en 30-40 meters regn, inden det gaar saa galt. :)


Jeg havde heldigvis husket at faa min parasollignendekaempeparaply med i dag, saa jeg druknede ikke.  Heller ikke paa hjemturen, hvor solen pludselig var kommet frem igen. Lige saa hurtigt som de KAEMPE skyer ankommer kan de forsvinde igen. Jeg synes det er fascinerende!


Floden var ret svulmende ved aftenstide. Det kan da godt vaere man burde studere den rapport lidt bedre...

3 kommentarer:

Margrethe sagde ...

Åh, ja - det vil ikke være rart at få oversvømmelse. Det siges jo at der kommer mere af den slags skybrud, som vi havde i sidste uge, uha.
Dejlige billeder, som sædvanligt :-)

Donald sagde ...

DMI forklarer at det Kjøwenhawnske skybrud havde noget at gøre med varm luft nedefra (ikke "Varm Luft i Canal Grande"-show med Ørkenens Sønner!)

Den varme luft presser regndråberne opad, nogle af dem fordamper, så skyerne bliver lettere og presses højere og højere indtil temperaturen falder og skyerne hævner sig, fortætter sig og falder ned med stor kraft.

Det store billede af River Thames med Tower Bridge mod en mørk skyhimmel er smukt - ah!

Tina - omme i London sagde ...

Margrethe - tak skal du have og nej, saa meget regn er der vidst ingen der har brug for. :)

Donald - det lyder altsaa indviklet, hvis du spoerger mig, men meteorolog bliver jeg heller aldrig, saa det gaar nok. :)