17 juli 2011

Soendagstanker

Soendag har altid vaeret min yndlingsdag i hele ugen, den dag vi holder helt fri og bare laver det vi har lyst til. I dag staar godt nok i arbejdets tegn, for huset pakker jo ikke sig selv, men jeg gaar egentlig ogsaa og hygger mig med det. 

Vi snakkede i gaar en del om hvad vi vil savne ved huset og skoent vi alle elsker huset og har vaeret utrolig glade for at bo her, saa er det slet ikke huset, men udsigten vi vil savne. Omraadet huset ligger i er ogsaa skoent, men af uanede aarsager har vi slet ikke involveret os paa lokalt plan i de snart 10 aar vi har boet her. Naar vi flytter til det nye hus er vi enige om at det er noget vi boer goere - ikke bare bo i omraadet, men ogsaa leve i det.


Udsigten fra koekkenvinduet er et af dem jeg tager med paa nethinden. Jeg havde desvaerre ikke mit billedferingsapparat ved haanden da en spoegelseskat kom paa besoeg i formiddags, men naaede lige at fange den inden den smuttede igen. Grunden til den pludselig soegte tilflugt paa vores kulbunker foran koekkenvinduet? Raeven stod midt i haven og stirrede glubsk paa katten. Jeg gad nok vide om vi faar saadan en aktivitet i den nye have.

Oh - og mht vejret... saa har vi foreloebigt haft solskin i begge dagene siden St Swithin's day - altsaa mellem bygerne! :)

7 kommentarer:

Lene sagde ...

God flytte-pakke-hygge-søndag :-)

Sylvia sagde ...

Jeg trodde også jeg ville savne utsikten i huset vi bodde i 15 år. Vi så til neste by, og over fjellene, en meget smuk utsikt. Men vet du, jeg har ikke savnet den, og nyter nå min nye utsikt, på folk og dyr som går forbi på gaten. På de fine trær som er her, og den lille hagen jeg har, der naboens katter(og vår egen) hygger seg i havemøblene, eller vil inn.

Kanskje det er sundt å bytte bosted litt oftere, så man ikke gror fast?
Gleder meg til å se utsikten fra ditt nye hjem, Tina.

Unknown sagde ...

Hej Tina.
Jeg håber i vil blive lige så glad for det nye sted, som vi er ,vi hade boet i Fårup 40år i da flyttede til Viborg og vi har ikke fortrudt det en eneste gang

Regitze sagde ...

det er godt at have gode udsigter med i bagagen.
vi glæder os til at følge med jer!

lokalengagement er en god ting - hvis man kan snige sig udenom al fnidderen. den er vist global...

FUUR sagde ...

Søde Tina man vænner sig til sit nye hus, til sine nye naboer, til sin nye udsigt.
Selv om udsigten, hvor i bor nu, er dejlig, bliver den nye udsigt også dagligdag.
Jeg snakker af erfaring, efter 40 år på bondegården, med en himmelvid udsigt, bor vi nu på 8 år, med en anden; men lige så fin udsigt.Stadig til den blå fjord. Glæd dig, det tror jeg du gør!!

Tina - omme i London sagde ...

Lene - tak, den var bare alletiders.

Sylvia - :) jeg tror paa det er sundt at flytte. Om ikke andet, saa faar man kaal paa lidt af alt det jordiske gods man faar slaebt til huse over aarene. :)

Conny - Skoent, det er jeg glad for at hoere.

Regitze - fnidderen er meget global og der sladres mindst lige saa meget i en storby som paa landet, men det var nu ikke den slags engagement jeg taenkte paa, det var mere generelt. :)

Moar - jeg ved det bliver godt, akkurat som hos jer. :)

Donald sagde ...

Jeg kan godt forstå du tager det billede med "på nethinden". Jeg synes selv at jeg har lidt under alt det, der har med flytning at gøre!

En af mine naboer kom med en lille blomst og spurgte, om der var noget, han kunne hjælpe med, da vi flyttede ind for 25 år siden ... tiden går jo.