21 juli 2011

Skyer paa horisonten

Ja, jeg ved godt jeg snakker en del om vejret, men for hulen hvor har vi altsaa ogsaa bare meget af det lige for tiden. I morgen forventer vi for eksempel HAGL!!!


Fordelen ved alt det vejr er helt klart aftenhimlen, som viser sig fra sin allerpaeneste side aften efter aften.
Vi havde forestillet at i aften ville vaere den sidste aften med den udsigt, men der er gaaet lidt kuk i handelen et eller andet sted og jeg tror der kommer til at gaa en fjorten dage inden vi flytter helt ud. Foreloebigt har min elskede hentet en sofa tilbage fra opbevaringsrummet, saa vi ikke skal sidder ret op og ned paa et par pindestole!


Indtil da nyder vi udsigten - med eller uden skyer paa horisonten! :)

7 kommentarer:

Sylvia sagde ...

Så et nydelig bilde, Tina.
Vel, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær, som vi Nordmenn liker å si det(vi er jo vant til dårlig vær!)
Nå er det meldt 8cm nedbør, bare i morgen, og regn hele weekenden. Min ferie begynner denne weekend, men regn, altså! MEN, jeg vil helst ta vare på de fine dagene, så blir det kun 3 dager med sol i m min ferie, vil jeg ta godt vare på dem. ELLER ta på regntøy!!!
God weekend!

Eva sagde ...

Her er der også silende regn. Ikke så opmuntrende.

Det er da godt, I har en sofa at sidde på, når I nu bliver forsinket med flytningen:)

Inge sagde ...

Det ligner det vejr vi har i DK.. om 2 uger bliver det godt i London, jeg har ferie og den første uge tilbringes netop i London, i en lejlighed i Docklands området.

Donald sagde ...

Jamen så har I fået al den regn, der var varslet her :)

Det er usandsynligt dejlige billeder af aftensolen. Men særligt billedet fra forrige posting med en flig af en mini-paraply er meget illustrativt af den dunkende regn!

Lene sagde ...

Skønne aftenbilleder, og det er da godt at sofaen var indenfor rækkevidde, når flytningen nu trækker ud. God weekend til jer :-)

Annette sagde ...

Hvor er det skønne billeder du viser os. Hvordan mon udsigten er i det nye hus? I hvert fald har du så 14 dage længere til at nyde den i det gamle.
Nu skal du altså ikke gå hen og tro, at vejret er bedre her ovre på den anden side af kanalen ☺. I dag har de lovet NUL regn, men vi starter ud på en omgang frisk regn i morgen.... Hmmmmm.
En skøn weekend til dig.

Sussi / Sussinghurst sagde ...

øv, at I ikke kan komme til at flytte, nu hvor I har pakket - håber at humøret er højt alligevel.

Her kan vi slet ikke få armene ned - (sagt med en hel del sarkasme).... dagsregn og slut på ferien.... suk!