17 juli 2011

Folk til det tunge

Flyttefolkene var bestilt til i dag, til at tage det tunge. Min elskede har flyttet med saa mange over aarene at det ikke var noget problem at faa haender nok til at tage slaebet og faa de foerste to laes moebler og andet godt koert til opbevaring.


Vi beholdt et par stole til fjernsynskigning - ikke helt det samme som en sofa, men jeg tror ogsaa vi faar mere behov for en seng i denne uge end noget andet moebel!


Mens maendene bar paa tunge moebler og koerte fra gik toeserne og jeg og hyggede os med papkasserne. Helt aerligt, det er sgi da ren og skaer terapi at gaa og hyggepakke paa den maade. Vi har grinet og snakket saa det var en fryd. Det er ti aar siden vi koebte dette hus og de to yngste har levet deres teenageaar fra denne matrikel, saa der er masser af minder forbundet med huset - men vi er helt enige om at dem tager vi med os til det naeste hus. :)


Jeg tror den tyrkiske carry out troede jul, nytaar og paaske var landet paa en dag, da jeg ringede ordren til aftensmaden ind. Der kom et arsenal af foliebakker med alt muligt laekkert i og alle troede jeg havde mistet besindelsen, da de mente der var foede nok til en haer. Det var nu ikke de store levninger der blev til overs, men nu har jeg altsaa ogsaa fodret paa den flok laenge nok til at vide hvem spiser hvad og hvor meget. Det var en maet og traet flok der gik fra bordet - jeg tror de (laes: VI!) sover godt i nat!

4 kommentarer:

Pia sagde ...

Dejligt med et par hjælpende hænder, når det behøves :-) Jeg håber I fik jer en god nattesøvn.

Sylvia sagde ...

Misunner dere ikke som flytter midt på sommeren. Vel, å flytte er et ork uansett årstid. MEN å komme i et nytt hus, et nytt sted, se tingene sine igjen, og la dem bli "nye" på et nytt sted, DET er herlig!
Vi har bodd i vår leilighet i 1/2 år nå, og jeg kan fremdeles ikke finne min regnkåpe eller malersaker, men jeg har jo alt det andre!!!! Lykke til!

anjoe sagde ...

Alt vil forløbe godt for Jer, og det nye hjem blive super-duper ;-)
Kærlige hilsener fra anjoe og Rimkogeren :-D

Tina - omme i London sagde ...

Pia - ja, det er naesten uundvaerligt! Mht nattesoevnen, saa tror jeg aldrig vi har sovet saa godt foer. :)

Sylvia - jeg tror faktisk heller ikke vi kommer til at savne det i det lange loeb og paa kort plan skal vi ikke flytte direkte ind i huset, saa mon ikke billedet viskes lidt ud inden vi flytter ind. :)

Anjoe - tak, det har jeg tiltro til. :)