25 juli 2011

Tak med blomster

Der er mange maader at vise sin taknemmelighed paa, men den bedst kendte er nok at "sige det med  blomster". Da jeg kom hjem til aften laa der en buket fra en af mine naboer. Jeg har gransket og taenkt og jeg kan ikke komme i tanker om noget jeg har gjort for hende, som skulle goere hende taknemmelig. 



Der er masser af symbolik forbundet med det at give blomster og internettet er fyldt med sider hvor man kan laese sig frem til hvad gaven betyder. Naar nogen gaar ud og koeber blomster til mig - saa siger jeg tak og stoler paa at giveren har valgt en buket de synes er paen og som de haaber jeg bliver glad for; og glad, det blev jeg. Der gik lidt tid med at finde en vase, der ikke allerede var blevet pakket og minsandten om ikke den jeg fandt var en jeg er utroligt glad for - nemlig en min soede moar har malet da jeg var barn. Ok, faconen er maaske ikke just en ideel facon til roserne, men saadan noget tager jeg ikke saa hoejtideligt.

6 kommentarer:

Eva sagde ...

Det er da dejligt at blive husket med blomster. Sød buket.

Irene sagde ...

Det er simpelthen så dejligt at få en uventet buket blomster:-) Jeg synes vase og blomster klæ´r hinanden smukt:-)

randiglensbo.dk sagde ...

Dejligt at blive forkælet med blomster!

Randi

Mariane sagde ...

Det kan være at naboen bare ville vise at han/hun ka' li' dig? og ikke for noget du har gjort? - Men pragtfuld er det da, hvad grunden så end er. Skøn vase ved siden af. Så blomsterne og vasen er i harmoni.
Dejlig blog !!

Bettys blog sagde ...

Ja, det er dejligt t få blomster.
Hvor er det en fin vase.
Dygtig mor

Tina - omme i London sagde ...

Eva - ja, ikke. :)

Irene - helt sikkert og tak. :)

Randi - meget :)

Mariane - tak skal du have, hvor er du soed.

Betty - min mor malede en del porcelaen, da jeg var barn og hun var bare knalddygtig.