11 juli 2011

Vejret holdt

Vi havde vaeret saa bekymrede over vejret i dag, da svigermekanismerne havde inviteret til grillfest og det er altsaa hyggeligst uden regnvejr! Vejrguderne havde spaaet om kraftige regnbyger fra ved firetiden og vi krydsede fingre alt det vi kunne for at det kunne blive udsat til mindst klokken syv. 


Bebsen var naturligvis ogsaa med og i dag var hun virkelig i sit element, for hendes to smaa legekammerater, som er tvillinger foedt en uge foer hende, var ogsaa paa banen. Det er bare saa sjovt at se de tre tumle rundt sammen. Alle tre lige store og stadig saa forskellige. Tvillingerne gik flere maaneder foer Bebsen, men saa snakker Bebsen til gengaeld meget mere end de goer. En ting har de alle til faelles - deres sparsomme haarpragt. :)


De tre smaa er rigtig gode venner og insisterede paa at sidde sammen til spisning og saa skal jeg ikke sige andet end der gled noget mad idenbords. Alle tre havde rendt rundt paa plaenen i timevis og jeg tror hele bundtet sover godt i nat og det er der nok et par saet foraeldre der er taknemmelige for. :) 


Vi var ikke de eneste der holdt garden party i dag. Hos naboens var der nogen der fejrede foedselsdag, kunne vi hoere paa sangen der kom fra deres have. Jeg skyndte mig at snuppe et hurtigt lydbillede af deres syngen, for det var virkelig i noget en anden klasse end hvad man normalt hoerer! 

Vores fingerkrydsning virkede - vi har ikke faaet saa meget som en draabe regn hele dagen!

4 kommentarer:

Annette sagde ...

Nøøøøj, hvor er de skønne de 3 guldklumper! Herligt, at se sådanne størrelser tumle rundt og hygge sig med hinanden.

Hvad er det lige der sker i London? Løse køleskabsdøre og eksploderende senge? Besynderligt!
En skøn mandag til dig.

Lotte sagde ...

Det første billede er SÅ skønt - jeg kan ikke lade være med at tænke, at de er i gang med at sparke dæk og diskutere affjedringen i vognen :-D

FUUR. sagde ...

De er bare for nuttede de tre.
"Sødsuppe" ud over det hele.
Tre små "artiggrise" ved bordet!

Tina - omme i London sagde ...

Annette - ja, det er skoent for baade boern og voksne, at de saadan kan sammen. Mht de maerkvaerdige haendelser, saa ehmmm... ja, jeg ved det simpelthen ikke. LOL!

Lotte - :) det skulle ikke undre mig!

Moar - tre smaa SULTNE artiggrise... :)