05 juli 2011

Ulempen ved indbyggede skabe...

Ulempen ved udelukkende at have indbyggede skabe er at naar man flytter bliver man noedt til at investere i nye skabe. De eksisterende er lidt svaere at tage med...


Fordelen ved at have indbyggede skabe er at naar man flytter bliver man noedt til at investere i nye skabe. De eksisterende er lidt svaere at tage med og helt aerligt, det er sgi da lidt fedt at indrette nye klaedeskabe. :)


Aftensmaden blev indtaget i Ikea, hvor vi skulle kigge paa alt fra koekken til klaedeskabe og badevaerelsesmoeblement. Vi skulle have vaeret der i gaar, men dagen blev ikke helt som planlagt, efter som en af vores gode venner var landet paa sygehuset med et smadret haandled. Hans kone (min veninde) har en kronisk lidelse og tilbringer en hel del tid paa sygehuset. For tiden er hun heldigvis hjemme og har det rimeligt, for manden kommer vidst ikke ud fra sygehuset foreloebigt. Han blev opereret i gaar, skal igen enten i morgen eller i overmorgen og saa faar vi se om de saa syr ham sammen... Hele dagen gik med at fragte folk til og fra sygehuset, ergo var Ikeabesoeget udskudt til i aften.


Bedst som vi gik og kiggede paa klaedeskabsindretning ringede fruen og spurgte om vi ikke nok kunne komme og hjaelpe hende, da hendes koeleskabsdoer var faldet af! Ja, det kan saadan en tilsyneladende godt goere. Da vi kom fik vi jordens stoerste knus. Jeg tror nok der var brug for mere end bare en koleskabsreparation. "Tina, der var aeg og maelk ud over hele gulvet. Jeg havde bare lyst til at saette mig ned og graede" sagde hun, mens vi dog skreg af grin af den bizarre situation. Heldigvis er hendes aeldste soen saa gammel og fornuftig at han havde hjulpet til med at faa det hele ryddet op inden vi kom, saa vi bare havde et reparationsjob paa haanden.

Min elskede rejser sjaeldent uden en skruetraekker, underboen havde en tang af en aar og nu aabner koeleskabslaagen til modsat side. Det burde den faktisk have gjort helt fra starten, for det er saa meget mere praktisk. "Vent lige til jeg fortaeller denne her historie paa sygehuset" og "tak, tak og atter tak" loed der, da vi gik. Jeg tror faktisk der er en der sover godt i nat!

6 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Åh ja, det er i nøden man skal kende sine venner...

Eva sagde ...

Sikke da noget, - det er godt, I kan hjælpe.

Spændende, hvordan I skal indrette jer med nye skabe:)

Annette sagde ...

Øh ja, jeg ville i hvert fald have luret lidt hvis jeg var blevet ringet op med den besked ☺. Men godt at alt lykkedes.

Den hæklemetode, den lyder umanerligt spændende, det er første gang jeg hører om den. Jeg glæder mig meget, til hvis nu du sådan rent tilfældigt skulle komme til at se et par billeder i ny og næ over dine færdigheder.

Er du ved at være flytteklar?

Tina - omme i London sagde ...

Kirsten - :)

Eva - ja, det var heldigt og ret specielt!

Annette - vi lurede ogsaa og saa skreg vi af grin. Vent til du ser hvad skete her i dag. Der er mystik i luften!

Donald sagde ...

Ah dejlig historie! Altså dog! Hvor er det godt at der kunne laves om på den dør.

Min ex- havde den mærkelige oplevelse, at terrassedøren pludselig gav lyd og flækkede i den ene side, men heldigvis hang den store del med ruden fast i en krog så den ikke blev smadret. En tømrer kom så hurtigt han kunne og reparerede med sætstykker (eller hvad sådan nogle lapper hedder) og så er der tid til at finde en ny dør.

Det sker somme tider at materialer bliver "trætte".

Tina - omme i London sagde ...

Donald - ja, ting holder jo ikke evigt, men jeg maa indroemme at lige praecis problemet med koeleskabsdoeren havde jeg dog ikke hoert om foer.
Terrassedoershistorien lyder drabelig, men heldigvis gik det da ikke saa galt.