18 juli 2011

Nyt paa horisonten

Liverpool Street satte rammen om min dag i dag. Jeg skulle deltage i en konference, som blev holdt i en bygning, som jeg kun har vaeret i faa gange foer og naar jeg har vaeret der foer har jeg tilsyneladende aldrig fundet toilettet - for jeg har i hvert fald ikke set denne udsigt foer. :)


Kigger du lige over den nederste trappe kan du se den smabre Venus ligge og sole sig i Broadgate Circle. Vejen under gaar ind til taxaholdepladsen paa Liverpool Street station.


Tilbageturen tog jeg ned gennem Broadgate Circle, forbi stationsbygningen og ud til Old Broad Street, hvor Londons skyline ser anderledes ud hver gang man kommer forbi. Der kommer flere og flere kaempe bygninger, det er virkelig imponerende. Jeg kan pludselig ikke komme i tanker om hvad den til venstre hedder, men den er splintrendes ny.


I Moorgate ser det noget anderledes ud. Der er saa at sige ikke en bygning tilbage, for der bygges Cross Rail projektet. Det bliver saa spaendende at se hvad de har planlagt der. Foreloebigt ved jeg kun at en billetluge skal bygges her. Billeder er der vidst ingen af endnu.

3 kommentarer:

Donald sagde ...

Må indrømme at jeg ikke kan få øje på Venus ... nå men det er heller ikke det eneste man skulle kigge efter, så meget er dog forstået.

Det er forvirrende når en by vokser hurtigt, men også morsomt at se med hvilke imponerende teknikker mennesket klasker glas, sten, stål og styropor sammen.

Donald sagde ...

Billedet hentet i storformat viser jo de her siddepladser og plantekasser - måske er det her Venus sidder? Lidt længere i baggrunden er der noget, der ligner en statue af en forvredet kolos.

Der var ingen billeder, nej, af noget til Cross Rail, men vildt ser der ud .)

Tina - omme i London sagde ...

Donald - kolossen ER Venus. :) Hun er kaempe og bare laekker.
Det sidste billede er fra udgravningerne til Cross Rail projektet. Det bliver nok ikke lige faerdig i denne uge...