23 juli 2011

Alene hjemme

Der er ikke noget som pludselig at faa en lang weekend foraerende. man kan tage det hele i et adstadigt tempo og paa den maade faar jeg simpelthen saa meget gjort, som skulle vaere gjort for 100 aar siden.


Vi har ikke handlet i ugevis, ud over smaakoeb her og der, da vi proever paa at faa brugt alt det vi har i skabe og skuffer. Da jeg ledte efter noget til morgenmaden fandt jeg en hel kasse "chocolate mini weetabix" (mener jeg de hed) i mit skab, som jeg har en fornemmelse af var indkoebt i forbindelse med min venindes soen var her. De kunne faktisk godt spises og lagde en god bund for dagens dont. Jeg er ellers ikke den store chokoladespiser - og da slet ikke til morgenmad, men de her kunne jeg da godt gaa hen og blive forfalden til!



Min elskede havde et lille job der skulle goeres i vores datters lejlighed, hvor vi har taenkt os at slaa os ned i nogle maaneder. Min svoger blev hidkaldt og saa forsvandt de to, mens jeg gik i haven og fik hevet de potter frem, som skal i pleje hos min sviger-soester og fik lidt styr paa alle de tomme potter jeg havde lovet hende. Rosen er gravet op - og stiklinger taget for en sikkerheds skyld. :)

4 kommentarer:

Ellen sagde ...

Ohhh - alenetid er noget af det bedste - uanset hvor meget man elsker sin ægtefælle. Jeg må indrømme, at jeg savner bare en lille smule den alenetid, jeg havde, da John havde aften- og nattevagter en gang imellem ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Ellen - det har du nemlig helt ret i. Jeg har altid arbejdet og jeg har altid haft laengere dage end resten af familien, saa over aarene har det vaeret meget sjaeldent at jeg har haft alenetid. Naar jeg har tillader jeg mig at nyde det. :)

Sylvia sagde ...

Mmmm...det så jammen godt ut!
Bygger dere hus, eller er ikke leiligheten deres ferdig?? Jeg har ikke helt fått med meg hvor dere skal bosette dere......

Tina - omme i London sagde ...

Sylvia - nej, vi bygger ikke hus, men det hus vi er ved at koebe skal have en hel del gjort ved det, saa vi flytter ind til vores datter i hendes lejlighed indtil huset er klar. Foreloebigt skal vi lige have huset koebt foerst!