08 januar 2011

I staar for...

Jeg har ikke vaeret med i bogstavslegen i de sidste par uger, paa grund af Danmarkstur og arbejdstravlhed, men jeg vender frygteligt tilbage i denne uge.

Mit "I" er temmelig forudsigeligt, men jeg kan sgi da slet ikke staa for chancen for at bringe et isbillede fra vores juletur til Danmarksland...


Billedet er taget pa isen mellem Fur og Livoe, lige ved Faerkerodde og forestiller fra venstre til hoejre vores langbenede soen, mig selv og min kaere fader. Der laa paa det tidspunkt ca. 25 cm is paa fjorden og vi kunne sagtens have taget turen til fods over til Livoe, men det var lidt sent paa eftermiddagen til at begive sig ud paa den slags. Fedt var det helt sikkert og en kaempe overlevelse for ham den langbenede. :)

7 kommentarer:

Donald sagde ...

Det er OK med dette I for IS - så flot :-) Ja, de bliver langbenede. Der var i gamle dage en TV-spot med et lille barn, som forældrene synes var "så sød" og så pludselig voksede arme og ben, plop! og så var han pludselig ikke så sød mere kunne man høre på forældre-kommandoer eller råb i baggrunden.

Eva sagde ...

Et fantastisk billede:)

Inge sagde ...

Super flot billede.. og godt I valg

Anonym sagde ...

Smukt billede Tina...
Noget af en køretur I havde forud for besøget i Danmark :D

AagePK sagde ...

Er ordet "overlevelse" i denne sammenhæng en sammentrækning af "oplevelse" og "overvinding"?

Tina - omme i London sagde ...

Donald - tak og ha ha, det tv-spot kan jeg godt huske!

Eva - tak :)

Inge - tak skal du have :)

Anne - det var slet ikke saa galt som det loed. :)

Aage - LOL, det var vidst en vaske aegte Tinaism!

Dorthe sagde ...

Virkelig et fantastisk billede. Godt fanget.