06 september 2009

Trains, planes and automobiles

Gaet lige hvad de viser paa vores fjernsyn? Trains, planes and automobiles.

 

 

 

LOL – det er altsaa bare en af de sjoveste film nogensinde og saa har den lige en ekstra vinkel her i huset, da den minder mig om da vi var til min kaere fasters 70-aars foedselsdag, for nogle aar siden, og jeg blev noedt til paa det naermeste at baere min elskede og to broedre (fulderikker!)hjem fra festen, mens de vaekkede hele Skive med deres raaben “YOU ARE GOING IN THE WRONG DIRECTION”.

Technorati Tags: ,

3 kommentarer:

Donald sagde ...

Oh oh, det minde fra Skive passer kun alt for godt til sådan en katastrofefilm! Åh, hvis Steve Martin nogensinde overlevede den film, så kan man ikke fortænke ham hvis han trækker sig ud af branchen ;-)

Irene sagde ...

Steve Martin! Stønni! Hans film er noget af det mest stupide, then again. De tre i en brandert er heller ikke just intelligent ...

Tina - omme i London sagde ...

Donald - jeg kan altsaa bare doe af grin af baade filmen og episoden. Nej, hvor ville jeg oenske jeg havde haft et videoapparat!

Irene - han har altsaa en stor stjerne her hos os, isaer som Dr Michael Hfuhruhurr i "The man with two brains", hvor han forelsker sig i en hjerne i et syltetoejsglas! LOL - bare navnet!